Ρόδος: Άφησε σημείωμα ο δράστης της άγριας δολοφονίας της καθηγήτριας

Σοκ στο πανελλήνιο έχει προκαλέσει η δολοφονία της 32χρονης καθηγήτριας στη Ρόδο. Η γυναίκα έπεσε νεκρή από τα πυρά ενός άνδρα με τον οποίο φέρεται να διατηρούσε στο παρελθόν σχέση μόλις δύο μηνών.

Ρόδος: Το σημείωμα που άφησε ο δράστης της γυναικοκτονίας

Η άγρια δολοφονία έγινε μέρα μεσημέρι, στη μέση του δρόμου, την περιοχή Ροδίνι. Ο δράστης είχε στήσει φονικό καρτέρι στην 32χρονη στην οδό Μόσχας, τη στιγμή που έμπαινε στο αυτοκίνητό της και την πυροβόλησε δύο φορές με κυνηγετική καραμπίνα.

Στη συνέχεια πήγε σπίτι του και αυτοκτόνησε με την ίδια καραμπίνα. Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το mega, πριν βάλει τέλος στη ζωή του, ο δολοφόνος είχε αφήσει σημείωμα στο οποίο ανέφερε πως “χωρίς την καλή μου δεν έχει νόημα να ζω”.

Ρόδος - έγκλημα
Οι πρώτες εικόνες από την άγρια δολοφονία στη Ρόδο

Ρόδος: Στο αυτοκίνητο επέβαινε κι άλλο άτομο

Σύμφωνα με μαρτυρίες που επικαλείται ο τηλεοπτικός σταθμός, ο δράστης ηλικίας περίπου 35-40 ετών, επέβαινε σε ένα ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο, μαζί με ένα ακόμη άτομο.

Περίμενε λίγα μέτρα μακριά από το σημείο όπου είχε σταθμεύσει η γυναίκα το αυτοκίνητό της και την πυροβόλησε δύο φορές. Οι αστυνομικοί έχουν περισυλλέξει από το σημείο δύο κάλυκες από κυνηγετική καραμπίνα. Αμέσως μετά, ο δράστης πήγε στο σπίτι του στην Κρεμαστή και αυτοκτόνησε.

Ρόδος - έγκλημα
Σοκ στη Ρόδο από τη νέα γυναικοκτονία

Η περιοχή όπου έγινε η άγρια δολοφονία έχει αποκλειστεί από τις αστυνομικές δυνάμεις, ενώ αναμένεται και ιατροδικαστής.

Πηγή ΦΩΤΟ: rodiaki.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ