Ρόδος: Πληροφορίες ότι αυτοκτόνησε ο δράστης της δολοφονίας

Η Ρόδος έχει σοκαριστεί από τη δολοφονία μίας γυναίκας στη μέση του δρόμου. Όπως μετέδωσαν η “Ροδιακή” αλλά και η “Δημοκρατική”, ο δράστης φέρεται να αυτοκτόνησε λίγο μετά τη δολοφονία της γυναίκας στην περιοχή Ροδίνι, στο νησί των Ιπποτών.

Όπως έγραψε η “Δημοκρατική”, ο φερόμενος δράστης βρέθηκε νεκρός στην οικία του στην Κρεμαστή και σύμφωνα με τις πληροφορίες, έχει αυτοκτονήσει.

Η φονική επίθεση έγινε στην οδό Μόσχας στο Ροδίνι. Ένας άνδρας ηλικίας 35 έως 40 ετών, σύμφωνα με τη “Ροδιακή”, έστησε καρτέρι σε μια 32χρονη, με την οποία φαίνεται να είχαν χωρίσει πρόσφατα.

Ο άνδρας εκτέλεσε τη γυναίκα με κυνηγετική καραμπίνα και αυτοκτόνησε με το ίδιο όπλο λίγα λεπτά αργότερα.

Ρόδος - δολοφονία
Εικόνα από το σημείο του φονικού

Σύμφωνα με τη “Ροδιακή”, ο πρώην σύντροφός της πυροβόλησε δύο φορές με κυνηγετική καραμπίνα και σκότωσε την 32χρονη, η οποία εκείνη την ώρα επιχειρούσε να βγει από το αυτοκίνητό της. Η γυναίκα φαίνεται πως ήταν καθηγήτρια αγγλικών, από τη Ρόδο και ο δράστης επίσης Ροδίτης και ιδιοκτήτης συνεργείου αυτοκινήτων.

Στο σημείο βρέθηκαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ αναμένονταν ιατροδικαστής και εισαγγελέας.

Λίγα λεπτά αργότερα, οι αστυνομικές Αρχές και το ΕΚΑΒ έλαβαν κλήση να προσέλθουν σε σπίτι που βρίσκεται κοντά στον συνοικισμό Θεοτόκος, καθώς είχαν ακούσει πυροβολισμό.

Ρόδος - έγκλημα
Οι πρώτες εικόνες από το σημείο της δολοφονίας

Οι αστυνομικοί που έφθασαν εκεί διαπίστωσαν ότι ένα άτομο ηλικίας 35 έως 40 ετών, είχε αυτοπυροβοληθεί μέσα στο σπίτι του και, σύμφωνα με τα ροδιακά Μέσα ήταν ο δράστης της δολοφονίας της 32χρονης εκπαιδευτικού.

Σοκαρισμένοι είναι οι κάτοικοι της περιοχής, που μίλησαν στη “Ροδιακή”, όπου επεσήμαναν ότι η άτυχη κοπέλα διέμενε στην παράλληλη οδό και ότι σήμερα είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητο στην οδό Μόσχας.

Από τις πρώτες μαρτυρίες, φαίνεται ότι ένα άγνωστο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα, περίμενε λίγα μέτρα πιο μακριά από το δικό της που ήταν σταθμευμένο και όταν η κοπέλα προσπάθησε να βγει από το αυτοκίνητο, την εκτέλεσαν με δύο σφαίρες.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ