Γυναικοκτονία στη Ρόδο: Αυτή είναι η 32χρονη Δώρα που σκότωσε ο πρώην σύντροφός της

Συγκλονισμένο είναι το Πανελλήνιο από τη νέα γυναικοκτονία στη Ρόδο.

Θύμα της δολοφονίας είναι μία 32χρονη καθηγήτρια Αγγλικών και ιδιοκτήτρια φροντιστηρίου, η Δώρα Ζ., που δέχθηκε τουλάχιστον δύο πυροβολισμούς από τον πρώην της σύντροφό με μία κυνηγετική καραμπίνα τη στιγμή που αποβιβαζόταν από το αυτοκίνητό της.

Όπως ανέφερε στο MEGA κάτοικος της περιοχής, η 32χρονη εκπαιδευτικός διατηρούσε σχέση με τον δράστη επί δύο μήνες.

Συγκεκριμένα, ο Σάββας Δεσποτάκης μιλώντας για το θύμα ανέφερε πως την γνώριζε εξ όψεως και εν συνεχεία είπε: «Είναι εκπαιδευτικός. Είναι από τη Ρόδο. Είναι το σπίτι της εκεί που έγινε το συμβάν, έμενε μόνη της. Ακούστηκε ότι είχε σχέση με έναν 2 μήνες. Ροδίτης πρέπει να είναι και ο δράστης, έχει ένα συνεργείο αυτοκινήτων».

«Ακούστηκαν δύο πυροβολισμοί, νομίζαμε ότι έσκασε κάποιο λάστιχο, βγήκαμε έξω, άρχισε να μαζεύεται κόσμος… Πέρασε ένα αυτοκίνητο και πυροβόλησε μια κοπέλα που ήταν μέσα στο αυτοκίνητο. Την είδαμε νεκρή, αιμόρφυτη… Το ασθενοφόρο ήρθε μέσα σε 3 λεπτά» είπε ακόμη ο κ. Δεσποτάκης.

Το προφίλ της 32χρονης στο Facebook ήταν γεμάτο από φωτογραφίες με όμορφες στιγμές όπως γενέθλια και ταξίδια με αγαπημένα πρόσωπα.

Δείτε ορισμένες από τις φωτογραφίες της 32χρονης στο Facebook:

ΓΥΝΑΙΚΟΚΤΟΝΙΑ-ΡΟΔΟΣ

ΓΥΝΑΙΚΟΚΤΟΝΙΑ-ΡΟΔΟΣ

ΓΥΝΑΙΚΟΚΤΟΝΙΑ-ΡΟΔΟΣ

ΓΥΝΑΙΚΟΚΤΟΝΙΑ-ΡΟΔΟΣ

Γυναικοκτονία στη Ρόδο: Πώς έγινε το άγριο έγκλημα

Η 32χρονη καθηγήτρια Αγγλικών είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητό της στην οδό Μόσχας, ενώ, όπως είπαν οι κάτοικοι της περιοχής Ροδίνι, η άτυχη γυναίκα διέμενε στην παράλληλη οδό.

Σύμφωνα με τις πρώτες μαρτυρίες, που επικαλείται η “Ροδιακή”, η 32χρονη είχε σχέση μόλις δύο μηνών με τον δράστη, ηλικίας 35-40 ετών, ενώ είχαν χωρίσει πρόσφατα.

Ρόδος - δολοφονία
Εικόνα από το σημείο του φονικού

Ο άνδρας, που φέρεται να ήταν μηχανικός και ιδιοκτήτης συνεργείου αυτοκινήτου,  την περίμενε μέσα σε ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο λίγα μέτρα πιο κάτω από το δικό της. Όταν η γυναίκα προσπάθησε να μπει στο αυτοκίνητό της για να πάει στη δουλειά της, ο δράστης πάτησε δύο φορές τη σκανδάλη της κυνηγετικής καραμπίνας και την εκτέλεσε εν ψυχρώ.

Η γυναίκα έπεσε νεκρή στη μέση του δρόμου. Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ οι αξιωματικοί της ασφάλειας Ρόδου, που βρέθηκαν αμέσως στο σημείο, συνέλεξαν δύο κάλυκες από το κυνηγετικό όπλο.

Ρόδος - έγκλημα
Οι πρώτες εικόνες από το σημείο της δολοφονίας

Στο μεταξύ η αστυνομία φέρεται να αναζητεί ένα δεύτερο άτομο που ήταν με τον δράστη του φονικού στο αυτοκίνητο περιμένοντας την 32χρονη.

Αυτοπυροβολήθηκε ο δράστης

Λίγα λεπτά μετά τη φονική επίθεση, οι αστυνομικές Αρχές και το ΕΚΑΒ έλαβαν κλήση να προσέλθουν σε σπίτι που βρίσκεται κοντά στον συνοικισμό “Θεοτόκος”, καθώς είχαν ακούσει πυροβολισμό.

Οι αστυνομικοί που έφθασαν εκεί διαπίστωσαν ότι ένα άτομο ηλικίας 35 έως 40 ετών, είχε αυτοπυροβοληθεί μέσα στο σπίτι του και, σύμφωνα με τα ροδιακά Μέσα ήταν ο δράστης της δολοφονίας της 32χρονης εκπαιδευτικού.

Οι αστυνομικοί, που ερευνούν το σπίτι όπου βρέθηκε νεκρός ο δράστης της δολοφονίας της 32χρονης, βρήκαν σημείωμά του στο οποίο έγραφε “χωρίς την καλή μου δεν έχει νόημα να ζω”.

Σύμφωνα με τη “Δημοκρατική” πρόκειται για έναν 33χρονο Ροδίτη, που έχει καταγωγή από την Κρεμαστή και είναι τεχνίτης.

Ρόδος -αυτοκτονία - έγκλημα

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ