Ρέθυμνο: «Δεν μπορώ να αντέξω όσα έμαθα» – Συγκλονίζει το σημείωμα αυτοκτονίας του πατέρα της 15χρονης

Νέες πληροφορίες βλέπουν το φως για την φρικτή υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης της 15χρονης, στο Ρέθυμνο. Το κορίτσι φαίνεται πως ζούσε έναν εφιάλτη τα τελευταία τρία χρόνια, από την ευαίσθητη ηλικία, δηλαδή, των 12 ετών.

Για την σεξουαλική κακοποίησή της κατηγορούνται συνολικά 12 άνδρες, ηλικίας από 18 έως 38 ετών, από την ευρύτερη περιοχή του Μυλοποτάμου. Οι κατηγορούμενοι είναι και Έλληνες και αλλοδαποί.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας ekriti, στη δικογραφία που έχει μεταβιβαστεί στον εισαγγελέα, αναφέρεται ότι η 15χρονη κακοποιήθηκε από τρεις άνδρες την ίδια ημέρα, με διαφορά μόλις λίγων λεπτών.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνου που έχουν αναλάβει την προανάκριση, εκτιμούν ότι η κακοποίηση της ανήλικης συνέβαινε μέχρι και πριν από 20 ημέρες.

Η υπόθεση άρχισε να ερευνάται πέρυσι το καλοκαίρι, όταν έγινε μία ανώνυμη καταγγελία στο «Χαμόγελο του Παιδιού». Μία γυναίκα κατήγγειλε στον Οργανισμό την κατ’ εξακολούθηση σεξουαλική εκμετάλλευση και κακοποίηση ανήλικης, με το Χαμόγελο του Παιδιού να την παραπέμπει απευθείας στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρεθύμνου.

Σημειώνεται ότι στις φυλακές βρίσκεται ήδη ένας 38χρονος Πακιστανός, ο οποίος αναμένεται να κληθεί ενώπιον της δικαιοσύνης, όταν το κρίνει η ανακρίτρια.

Ο θάνατος του πατέρα και το ιδιόχειρο σημείωμα

Η υπόθεση έχει άλλη μία συγκλονιστική πτυχή, καθώς ο πατέρας της 15χρονος εντοπίστηκε νεκρός στο αυτοκίνητό του πριν από πέντε ημέρες και η αστυνομία εξετάζει το σενάριο της αυτοχειρίας.

Συγκεκριμένα, όπως μετέδωσε χθες το enikos.gr, το Χαμόγελο του Παιδιού είχε εκδώσει Missing Alert για την εξαφάνιση ενός 50χρονου άνδρα από τον Μυλοπόταμο στις 31 Ιανουαρίου του 2024. Ωστόσο μία ημέρα αργότερα εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του, έχοντας βάλει τέλος στην ζωή του με φιάλη υγραερίου.

Σύμφωνα με στενό συγγενή της οικογένειας, ο οποίος μίλησε στο mega, ο πατέρας είχε αφήσει πίσω του ένα σημείωμα αυτοκτονίας, αναφέροντας ότι έμαθε τα όσα συνέβαιναν στην κόρη του και αδυνατούσε να διαχειριστεί την όλη κατάσταση.

«Το σημείωμα έλεγε ότι “έμαθα αυτά τα γεγονότα για την κόρη μου και δεν μπορώ να τα αντέξω. Ευχαριστώ την αστυνομία για ό,τι έκανε. Σας παρακαλώ μην πάρετε το παιδί από τη μάνα του, δεν μπορώ να τα διαχειριστώ όλα αυτά και λόγω της κατάθλιψής μου προβαίνω στο γεγονός, που έγινε”», είπε ο στενός συγγενής της οικογένειας.

Σε ερώτηση εάν ο ίδιος γνώριζε κάτι για την υπόθεση, ο στενός συγγενής απάντησε: «Δεν μου το είχε πει κανείς, ούτε ασχολιόμουν με τις ζωές τους. Δεν ξέρω τι έκαναν».

Δείτε το βίντεο:

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ