Πτολεμαΐδα: «Ο οδηγός μας κοίταξε και μετά έφυγε» – Τι λέει η μητέρα του 5χρονου που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο

Καλά στην υγεία του είναι ο 5χρονος ο οποίος την Τετάρτη 27/09 παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο έξω από το νηπιαγωγείο του στην Πτολεμαΐδα.

Πειραιάς: «Ένιωθα τον θάνατο» – Συγκλονίζουν οι δύο ναυτικοί που γλίστρησαν και έπεσαν στη θάλασσα

Σύμφωνα με το Mega, το τροχαίο ατύχημα συνέβη το μεσημέρι της Τετάρτης, όταν η μητέρα του παιδιού έφτασε στο νηπιαγωγείο για να παραλάβει το παιδί της.

Ωστόσο, ο 5χρονος την ώρα που η μητέρα του μιλούσε με την δασκάλα άφησε το χέρι της μητέρας του κι έτρεξε προς τον δρόμο.

Η Μάγισσα: Ο Μιχαήλ παλεύει με τις τύψεις του καθώς μοιράζει την καρδιά του ανάμεσα σε δυο γυναίκες

«Ένας κύριος μεγάλης ηλικίας περνούσε με το αυτοκίνητο και χτύπησε το παιδί με το μπροστινό αριστερό φανάρι του οχήματος, τραυματίζοντάς στον στην μέση. Ο μικρός έπεσε κάτω κι εγώ έτρεξα κατευθείαν», λέει η μητέρα του αγοριού στον τηλεοπτικό σταθμό.

Στην συνέχεια, περιγράφοντας το συμβάν η ίδια τονίζει για τον οδηγό που χτύπησε κι εγκατέλειψε το παιδί πως: «Σταμάτησε μέχρι την ώρα που σήκωσα τον μικρό. Με κοίταξε και μετά έφυγε, δεν σταμάτησε να ρωτήσει αν χρειάζεται κάτι ή έστω αν τρομάξαμε».

Βασίλισσα Ελισάβετ: Η σκληρή ζωή της νταντάς της – Γιατί δεν την συγχώρησε ποτέ

Να σημειωθεί πως αμέσως μετά το ατύχημα το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις.

«Δόξα τω Θεώ καλά είμαστε, υπήρχε πιθανότητα για ένα μικρό κάταγμα στην μέση αλλά από ότι φαίνεται μάλλον δεν θα είναι κάτι», είπε η μητέρα του 5χρονου.

Τέλος, λίγες ώρες μετά το περιστατικό ο ηλικιωμένος οδηγός που παρέσυρε με το αυτοκίνητό του τον 5χρονο παρουσιάστηκε στο τμήμα για να δηλώσει την εμπλοκή του, πέρασε αυτόφωρο και αφέθηκε ελεύθερος μέχρι να οριστεί δικάσιμος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ