Ψήφτα Τροιζηνίας: «Ο δολοφόνος ζει ανάμεσά μας…» λένε οι κάτοικοι – ΒΙΝΤΕΟ

Γείτονες του άτυχου νομικού και κάτοικοι της Ψήφτας Τροιζηνίας, μίλησαν στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» για το θλιβερό συμβάν, που τους έχει αναστατώσει, καθώς ο δολοφόνος κυκλοφορεί ανάμεσά τους ελεύθερος, όπως οι ίδιοι λένε.

Ο φούρναρης της περιοχής που συνεργαζόταν με τον άτυχο Λουκά, ανέφερε: «Τον ήξερα αρκετά καλά γιατί συνεργαζόμασταν για μία δική μου υπόθεση. Φοβόμαστε γιατί αυτός που τον σκότωσε, ζει ανάμεσά μας. Υπάρχει έντονος φόβος στην περιοχή».

Κάνει λόγο για έναν ήρεμο, συνεργάσιμο και πολύ καλό άνθρωπο και δικηγόρο. «Ακούστηκε ότι ίσως να τον σκότωσαν οι αλλοδαποί, αλλά πραγματικά δεν γνωρίζω κάτι παραπάνω» συμπλήρωσε.

Ο πρώην δήμαρχος της περιοχής, που είναι και οικογενειακός τους φίλος, μιλώντας στην κάμερα του «Τούνελ», είπε:

«Σοκαρίστηκα και στη συνέχεια προσπάθησα να ανακτήσω την ψυχραιμία μου. Ο αδελφός του μου ζήτησε να απασχολήσω τη μητέρα τους για να μην ανέβει τις σκάλες και αντικρίσει η ίδια το θλιβερό αυτό θέαμα. Πήγα στο διαμέρισμα της κυρίας Βασιλικής. Δεν είχε βάλει τέτοιο κακό με το νου της. Προσπαθούσα να της αποσπάσω την προσοχή για να μην καταλάβει κάτι, αλλάζοντας την κουβέντα όταν με ρωτούσε τι ήθελαν οι αστυνομικοί στο σπίτι τους. Η είδηση έφτασε σαν κεραυνός εν αιθρία. Όποιος έκανε αυτό το πράγμα, το έκανε ευκαιριακά ή ήταν διεστραμμένος», κατέληξε.

Ο αδελφός του θύματος μίλησε για το πώς βίωσαν τα παιδιά του την απώλεια.

«Τα παιδιά του έχουν υποστεί ένα τεράστιο συναισθηματικό πλήγμα γι’ αυτό το οποίο συνέβη και ειδικά με τον τρόπο που έγινε. Προσπαθούν να συνέλθουν και να συνεχίσουν τη ζωή τους. Έχουν συγκλονιστεί τόσο αυτά, όσο και η πρώην σύζυγός του που προσπαθεί να μάθει κι εκείνη τι ακριβώς συνέβη. Υπάρχουν αμείλικτα ερωτήματα και δεν έχουν βρει απαντήσεις. Όσο αυτό δεν εξιχνιάζεται, θα υπάρχει αυτή η σκιά, η οποία δε θα βαραίνει μόνο εμένα και την οικογένειά μου, αλλά ολόκληρη την τοπική κοινωνία. Δίνοντας μία πληροφορία στην εκπομπή σας, έστω και ανώνυμα, μπορεί να “λυθούν” τα χέρια της αστυνομίας».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ