Προκαλεί ο πατέρας του προπονητή τένις: Είχε σχεσούλα με την ανήλικη – Του την πέφτουν, πόσο να αντισταθεί

Αίσθηση προκαλούν οι δηλώσεις του πατέρα του 35χρονου προπονητή τένις, ο οποίος έχει συλληφθεί κατηγορούμενος ότι αποπλάνησε ερωτικά δύο ανήλικες αθλήτριες, υποστηρίζοντας ότι ο γιος του είχε σχέση με μία από τις δύο 14χρονες που τον κατηγορούν.

Οι γονείς των παιδιών που έκαναν καταγγελία στην αστυνομία, ζητούν την παραδειγματική του τιμωρία, ενώ ο ίδιος περιγράφει τα γεγονότα από τη δική του οπτική γωνία.

Ο πατέρας του 35χρονου προπονητή, μιλώντας στο Mega και στο “Live News”, υποστήριξε ότι ο γιος του είχε σχέση με τη μία από τις δύο 14χρονες και έκανε λόγο για μια καλά οργανωμένη σκευωρία, σε βάρος του παιδιού του.

Σημειώνεται ότι ο προπονητής τένις κατηγορείται για κατάχρηση ανηλίκων που συμπλήρωσαν τα 14 έτη, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση και για γενετήσια πράξη με ανήλικο που συμπλήρωσε τα 14 έτη, κατ’ εξακολούθηση, όπως ανακοίνωσε επίσημα η ΕΛ.ΑΣ.

“Η δική του πλευρά είναι ότι είναι αθώος, δεν έχει κάνει ούτε βιασμό ούτε τίποτα. Απλώς τα είχε, είχε μια σχεσούλα, δεν ξέρω τώρα πόσο καιρό την είχαν τη σχεσούλα τους. Ένα μπέρδεμα, ένα τελείως τραγικό μπέρδεμα, δεν μπορώ να καταλάβω τι έχει γίνει, έχω χάσει αυγά και πασχάλια” δήλωσε ο πατέρας του προπονητή τένις και πρόσθεσε:

“Όλα τα πιτσιρίκια του την πέφτουν, όλα τα πιτσιρίκια ακόμη και μανάδες, αλλά πόσο να αντισταθεί. Ένα νέο παιδί είναι, ένα νέο παιδί, πόσο να αντισταθεί; Σε ρωτάω εγώ. Όταν αφήνουν τα παιδιά τους φεύγουν και τα τρέχει τώρα τέσσερις ημέρες Βουλγαρία, στα Σκόπια εδώ εκεί εντάξει. Ο πατέρας δεν πρέπει να λέει όχι, να τα πει; Αλλά φταίμε όλοι μαζί. Φταίμε όλοι μαζί. Δυστυχώς, δυστυχώς φταίμε όλοι μαζί”.

Ο πατέρας του προπονητή τένις επιμένει πως ο γιος του έχει ελαφρυντικά από τη στιγμή που, όπως λέει, υπήρχε η συναίνεση της 14χρονης μαθήτριας της Β’ Γυμνασίου: “Ούτε βιασμός υπάρχει, ούτε τίποτα δεν υπάρχει. Η καταγγελία είναι μόνο ότι ήταν με την κόρη της, ήταν ανήλικη. Τίποτα άλλο, δεν είχε βιασμό με κοινή συναίνεση κάθισε το κορίτσι, δεν είχε κανένα, ερχόντουσαν και στο σπίτι μου βασικά. Ο πατέρας αυτός θέλει να τον εκδικηθεί τον γιο μου, με ό,τι τρόπο υπάρχει” σημείωσε ενώ στη συνέχεια τόνισε:

“Αυτός όμως είχε πλακωθεί γιατί κάτι έχει κάνει με τη μάνα και την κόρη του και μπήκε ο γιος μου στη μέση, πλακώθηκαν στο ξύλο και αυτός θεώρησε σωστό τώρα να ξεφτιλίσει, να τον θανατώσει, να τον κρεμάσει ανάποδα”.

“Τώρα προσπαθώ να βρω τον πατέρα, να του πω εντάξει, τι ζητάς από εμένα τώρα, πες μου. Δεν μπορώ δηλαδή, εντάξει, θες να το τιμωρήσεις, τιμώρησέ το μου. Μην το βάλεις όμως και καταδίκη για τη ζωή του, είναι αμαρτία, νέο παιδί είναι”, είπε ακόμη ενώ παράλληλα υποστήριξε:

“Δεν είπα ότι είναι αθώος ο γιος μου, έκανε τη μ@@@@@κία αυτή, γιατί έχεις τον πειρασμό δίπλα σου. Λοιπόν, και τα παιδιά στα ίσα του την πέφτανε, στα ίσα. Ποια μαθήτρια δεν θέλει τον καθηγητή που είναι ωραίος και άνετος; Ποια οικογένεια; Να σου πω κάτι; Ποια οικογένεια δεν θέλει έναν καθηγητή για την κόρη της;”

Ο 35χρονος, που εντοπίστηκε και συνελήφθη σε περιοχή των Βορείων Προαστίων κατηγορείται για γενετήσια πράξη με ανήλικα παιδιά που δεν έχουν συμπληρώσει τα 14 έτη, με την υπόθεση να βρίσκεται ήδη στα χέρια της Δικαιοσύνης.

Η αστυνομία παρακολουθούσε τον προπονητή τένις

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, ο 35χρονος προπονητής τένις συνελήφθη από άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής του πέρασαν χειροπέδες την περασμένη Πέμπτη ενώ αύριο αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του ανακριτή. Ο ίδιος είχε καταχραστεί την εμπιστοσύνη των ανήλικων παιδιών τα οποία προπονούσε και για αρκετά χρόνια είχε συνάψει ερωτικές σχέσεις. Αρχικά έγινε καταγγελία από ανήλικο παιδί που πήγε με τον πατέρα του στους αστυνομικούς και αποκάλυψε τι ζούσε για περίπου ένα με δύο χρόνια.

Οι αστυνομικοί χειρίστηκαν με προσοχή την καταγγελία, ενώ προχώρησαν και σε παρακολούθηση του προπονητή τένις. Μάλιστα, έχουν και την κατάθεση μίας κοπέλας που τώρα είναι ενήλικη, η οποία είπε ότι για πέντε με έξι χρόνια είχε πέσει και αυτή θύμα του προπονητή.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ο συγκεκριμένος προπονητής είχε δράση πολλών ετών, ενώ η έρευνα συνεχίζεται προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχουν και άλλα θύματα του 35χρονου πέρα από τα δύο κορίτσια που έχουν καταγγείλει τη δράση του. Είναι πολύ πιθανόν να δούμε στη δημοσιότητα κατόπιν εισαγγελικής διάταξης και τη φωτογραφία του για να αναγνωριστεί ενδεχομένως και από άλλα θύματα.

Ο 35χρονος συνήθιζε να συνοδεύει ανήλικα κορίτσια στο εξωτερικό με αφορμή τη συμμετοχή τους σε τουρνουά. Επίσης, σύμφωνα με την ΕΡΤ, γείτονες του προπονητή κατήγγειλαν ότι συχνά έβλεπαν ανήλικα παιδιά να επισκέπτονται το σπίτι του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ