Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για το φρικτό έγκλημα στον Βόλο – Τι λένε οι γονείς του δράστη

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι αποκαλύψεις για το φρικτό έγκλημα, με θύμα μία 75χρονη γυναίκα στον Βόλο. Ο 39χρονος βαφτισιμιός του θύματος φέρεται να ομολόγησε τη δολοφονία, λέγοντας ότι ζήτησε από την νονά του 2.000 ευρώ και όταν εκείνη του αρνήθηκε, την σκότωσε.

Οι γονείς του 39χρονου, μίλησαν στο «Tlive». Ο πατέρας του φερόμενου ως δράστη ανέφερε ότι ο γιος του το τελευταίο διάστημα εργαζόταν ως διανομέας. “Δεν είχε κανένα πρόβλημα. Δούλευε ντελίβερι. Μπορεί να είχε σταματήσει κιόλας. Εγώ είχα να τον δω πάνω από εβδομάδα. Ήταν οικογενειάρχης”, αναφέρει. Ερωτηθείς για τη σχέση που είχε με την νονά του απάντησε ότι “μπορεί να είχε σχέσεις… που και που έλεγε…”.

Από την πλευρά της, η μητέρα του 39χρονου λέει στην ίδια εκπομπή: “Δεν ήταν ο γιος μου. Δεν ήταν ο ίδιος ο εαυτός του. Δεν ήταν το παιδί μου. Δεν είναι το παιδί μου αυτό”. Κληθείσα να απαντήσει τι μπορεί να τον ώθησε στο έγκλημα, εφόσον όντως αυτός είναι ο δράστης, η μητέρα του απάντησε: “Τα λεφτά. Δεν είχα σχέσεις με τον γιο μου, τον τελευταίο καιρό καθόλου”.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, μόλις 48 ώρες μετά το έγκλημα, ο 39χρονος βαφτισιμιός άλλαξε τη φωτογραφία στο προφίλ του στο Facebook. Λίγες ημέρες πριν, διασκέδαζε στα μπουζούκια. Ο 39χρονος είχε “αγάπη” στα ακριβά αυτοκίνητα και τις γρήγορες μοτοσικλέτες και απολάμβανε την πολυτελή ζωή, επιδεικνύοντάς την στα social media. Και αυτό, γιατί η νονά του φέρεται να τον στήριζε οικονομικά. Όταν μία φορά δεν το έκανε, φαίνεται πως το “πλήρωσε” με τη ζωή της.

δολοφονία Βόλος

Βόλος: Ρωτούσε συγγενείς και γείτονες για την 75χρονη

Σύμφωνα με τον Alpha, όταν την Πέμπτη δηλώθηκε η εξαφάνιση της 75χρονης νονάς του, ο 39χρονος φέρεται να ρωτούσε συγγενείς της αλλά και γείτονες, εάν είχαν κάποιο νέο για την τύχη της. Η αδελφή του θύματος, αναφέρει ότι ρώτησε ακόμη και την ίδια. “Ναι, ήρθε για λίγο και έφυγε. Με μια φίλη της αδελφής μου είχα συνεννοηθεί. Εγώ τον είδα για 5 λεπτά μόνο, που έφευγε”, αναφέρει η αδελφή της 75χρονης στην ίδια εκπομπή. Σε ερώτηση, εάν η αδελφή της φοβόταν, απάντησε “όχι, δεν νομίζω”.

Για να γίνει ακόμη πιο πειστικός, ο 39χρονος ρωτούσε και τους γείτονες της άτυχης γυναίκας.

Η ομολογία του και η εξαφάνιση

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, ο δράστης ομολόγησε τηλεφωνικά τη δολοφονία της 75χρονης γυναίκας, λίγο μετά την ανακάλυψη του πτώματος. Αρχικά επικοινώνησε με την σύζυγό του. “Την σκότωσα. Της ζήτησα να μου δώσει 2.000 ευρώ και αρνήθηκε” φέρεται να είπε. Αμέσως μετά επικοινώνησε με την ασφάλεια Βόλου, λέγοντας: “Ομολογώ ότι την σκότωσα. Θα αυτοκτονήσω”.

Έπειτα απ’ αυτές τις τηλεφωνικές επικοινωνίες, ο 39χρονος εξαφανίστηκε και έκλεισε το κινητό του τηλέφωνο.

Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε νεκρή, έχοντας μαχαιρωθεί δεκάδες φορές από τον δράστη, ο οποίος στη συνέχεια την τύλιξε σε ένα πάπλωμα και την μετέφερε στην αποθήκη. Το έγκλημα έγινε, τη στιγμή που στο διπλανό δωμάτιο βρισκόταν ο γιος της, που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας.

Δείτε το ρεπορτάζ:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ