Βόλος: Νεότερα στοιχεία για τη δολοφονία της 75χρονης – Το τηλεφώνημα του βαφτισιμιού στην αστυνομία

Στην αναζήτησή του 40χρονου που φέρεται να σκότωσε την 75χρονη στον Βόλο με φρικιαστικό τρόπο, βρίσκονται οι αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thenewspaper.gr, ο βαφτισιμιός της ηλικιωμένης κάλεσε στο τηλέφωνο αστυνομικό της Υ.Α. Βόλου και ομολόγησε πως αυτός σκότωσε την 75χρονη νονά του χωρίς να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες για το άγριο φονικό ή πληροφορίες για το πού βρίσκεται ο ίδιος.

Τα αντανακλαστικά των αστυνομικών λειτούργησαν άμεσα εντοπίζοντας την αλλοδαπή σύζυγο του, από την οποία προσπάθησαν να μάθουν που βρίσκεται ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος.

Η γυναίκα υποστήριξε ότι γνώριζε για την φρικαλέα πράξη του, καθώς την είχε ειδοποιήσει τηλεφωνικά αλλά δεν γνώριζε πού βρίσκεται ο σύζυγος της.

Βόλος δολοφονία

Το χρονικό της άγριας δολοφονίας

Η γυναίκα που ήταν ευκατάστατη και χήρα, ζούσε με τον γιο της.

Ο 39χρονος βαφτισιμιός της είχε ποινικό παρελθόν και έχει απασχολήσει τις Αρχές στο παρελθόν για ναρκωτικά, κλοπή τσάντας και εμπρησμό σε κατάστημα, ενώ φέρεται να ήταν και χρήστης ναρκωτικών. Επισκέφτηκε το μεσημέρι της Πέμπτης την άτυχη γυναίκα στο σπίτι της και όταν απαίτησε 2.000 ευρώ και εκείνη δεν του τα έδωσε, έβγαλε ένα μαχαίρι και κυριολεκτικά την κατακρεούργησε με περισσότερες από 20 μαχαιριές.

Ο γιος της λόγω της κατάστασής του δεν αντιλήφθηκε το παραμικρό, όμως ούτε και οι γείτονες παρότι η πολυκατοικία έχει πέντε διαμερίσματα ανά όροφο. Ο δράστης αμέσως μετά τύλιξε με μονωτική το κεφάλι της νονάς του και το σώμα της με ένα πάπλωμα, την έσυρε έως το ασανσέρ και από εκεί στο υπόγειο της πολυκατοικίας.

Η Αστυνομία ερευνούσε από προχθές την εξαφάνισή της. Οι αστυνομικοί εντόπισαν αρχικά τις κηλίδες αίματος κοντά στην πόρτα του διαμερίσματος, στο ασανσέρ, στη συνέχεια στο υπόγειο και κατέληξαν στην σορό.

Εντός της οικίας βρέθηκε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό άθικτο και έτσι δεν είναι σίγουρο αν ο δράστης κατάφερε να αρπάξει κάποια χρήματα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ