Άγρια δολοφονία στον Βόλο: Συνελήφθη ο βαφτισιμιός της 75χρονης – Φέρεται να ομολόγησε

Στα χέρια της Αστυνομίας φέρεται ότι βρίσκεται ο δράστης της άγριας δολοφονίας της 75χρονης που βρέθηκε έπειτα από έρευνες νεκρή μέσα στην υπόγεια αποθήκη της πολυκατοικίας που διέμενε, στη Νέα Ιωνία Βόλου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες στο Αστυνομικό Μέγαρο Μαγνησίας, έχει προσαχθεί και ανακρίνεται 40χρονος από το στενό οικογενειακό περιβάλλον της γυναίκας και είναι θέμα χρόνου να γίνουν και οι επίσημες ανακοινώσεις, αφού οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο 40χρονος έχει ήδη ομολογήσει την αποτρόπαια πράξη του.

Ο 40χρονος ήταν βαφτισιμιός της άτυχης γυναίκας και σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, κατά καιρούς η 75χρονη τον βοηθούσε οικονομικά.

Ο φερόμενος ως δράστης έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για διάφορες υποθέσεις και γι αυτό οι έρευνες μεταξύ των υπόπτων εστράφησαν από την πρώτη στιγμή προς τον 40χρονο.

Οι αστυνομικές έρευνες έδειξαν παράλληλα ότι η 75χρονη χτυπήθηκε αρχικά μέσα στο ίδιο της το διαμέρισμα την Πέμπτη το πρωί και στη συνέχεια ο δράστης την μετέφερε σε αποθήκη του υπογείου που την χτύπησε με το μεταλλικό αιχμηρό αντικείμενο περισσότερες από 20 φορές στο λαιμό και στο σώμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την ώρα της δολοφονίας της 75χρονης μέσα στο διαμέρισμα βρίσκονταν και ο 46χρονος γιος της που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

 

Το χρονικό

Η 75χρονη Ευθαλία Αβραμίδου – Αλεξούλη εντοπίστηκε νεκρή πριν λίγες ώρες, ενώ οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για φρικιαστικό έγκλημα. Η σορός της 75χρονης μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου και τη Δευτέρα θα διενεργηθεί νεκροψία – νεκροτομή στη Λάρισα, ενώ προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες τη ΕΡΤ οι αστυνομικοί δεν διαπίστωσαν ίχνη παραβίασης, ενώ βρέθηκαν κηλίδες αίματος και στον όροφο αλλά και στη σκάλα που οδηγεί στο υπόγειο όπου βρέθηκε νεκρή. Οι έρευνες των αστυνομικών στρέφονται στο στενό οικογενειακό περιβάλλον της ηλικιωμένης και ειδικότερα στον βαφτισιμιό της, με τον οποίο είχε οικονομικές διαφορές και φέρεται να της ζητούσε επίμονα χρήματα. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε μητρώο στην αστυνομία καθώς είχε συλληφθεί στο παρελθόν ως μέρος εγκληματικής οργάνωσης που πουλούσε “προστασία” σε μαγαζιά.

Η εξαφάνιση πριν την αποκάλυψη της άγριας δολοφονίας

Πριν δυο με τρία 24ωρα συγγενικό πρόσωπο της άγρια δολοφονημένης εύπορης 75χρονης, δήλωσε την εξαφάνισή της, αφού σύμφωνα με τους ισχυρισμού του είχε βγει για ψώνια και δεν επέστρεψε. Η άτυχη γυναίκα έμενε σε διαμέρισμα με τον γιό της, ο οποίος αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα, ο οποίος και ειδοποίησε για την απουσία της μητέρας του. Όταν συγγενείς έφτασαν στο σπίτι διαπίστωσαν ότι δεν έλειπαν προσωπικά αντικείμενα της 75χρονης, γεγονός που τους ανησύχησε και έτσι ειδοποίησαν τις αστυνομικές αρχές

Οι αστυνομικοί μετά την έρευνα εντόπισαν την γυναίκα νωρίς το απόγευμα σήμερα Σάββατο 6 Νοεμβρίου, σε αποθήκη του υπογείου της πολυκατοικίας στην οποία ζούσε, με δεκάδες μαχαιριές στο σώμα της νεκρή. Το πτώμα της ήταν τυλιγμένο σε μια κουβέρτα και το στόμα της κλειστό με ταινία.

Τα πολλαπλά τραύματα προκλήθηκαν από αιχμηρό αντικείμενο, ενώ κυρίως είναι εντοπισμένα στο πρόσωπο, στο λαιμό και στο σώμα.

 

Πηγή: ΕΡΤ, ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ