Προκαλεί ο 37χρονος ιερέας: Αδίκως διασύρομαι – Η ιατροδικαστική πραγματογνωμοσύνη αποδεικνύει την αθωότητά μου

Σοκ συνεχίζει να προκαλεί η υπόθεση με τον 37χρονο ιερέα που αντιμετωπίζει βαριές κατηγορίες για βιασμό, ενώ οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές.

Όπως είπε ο ιερέας σε δήλωσή του στον ΑΝΤ1, «είμαι αθώος, αδίκως κατηγορούμαι και διασύρομαι. Η ιατροδικαστική πραγματογνωμοσύνη αποδεικνύει την αθωότητά μου. Δεν την βίασα όπως με κατηγορεί γιατί δεν έχει διαρραγεί ο παρθενικός υμένας της».

Σύμφωνα με τον ίδιο, «οι χώροι που κατηγορούμαι ότι την βίασα φέρουν τζαμαρίες και κλειδιά έχουν 6 άνθρωποι. Κανείς δεν αντιλήφθηκε τίποτα; Είναι ο λόγος ο δικός μου απέναντι στον λόγο της. Όμως η ανήλικη δεν έχει πειραχθεί και το στοιχείο αυτό δεν μπορεί να ξεπεραστεί από καμία κατάθεση».

ιερέας- βιασμός

Τέλος ο ιερέας είπε ότι «θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου την οικογένειά μου και την σύζυγό μου που είναι στο πλευρό μου, με πιστεύει και με στηρίζει».

Ο πατέρας του 37χρονου, επίσης ιερέας, ο οποίος διαμένει στην Άρτα, βρίσκεται στην Αθήνα τις τελευταίες ημέρες, προκειμένου να συμπαρασταθεί στον γιο του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας του υπέστη καρδιακό επεισόδιο, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και τώρα βρίσκεται στο σπίτι του γιου του. Είναι καλά στην υγεία του.

Το «μυστήριο» με την παραίτηση Θεοδωρόπουλου

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ΑΝΤ1, ο μέχρι πρότινος δικηγόρος του ιερέα, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος δεν παραιτήθηκε. Όπως υποστηρίζει το περιβάλλον του ιερέα, ο 37χρονος κατηγορούμενος και η οικογένειά του μόλις ενημερώθηκαν για τις φραστικές επιθέσεις και τις ανάρμοστες δημόσιες τοποθετήσεις τους αποφάσισαν με εξουσιοδότηση του ιερέα να τον καταργήσουν.

Ο κ. Θεοδωρόπουλος με ανακοίνωσή του είχε πει ότι παραιτήθηκε καθώς ο ιερέας δεν του είχε πει ολόκληρη την αλήθεια.

Δικηγόρος του ιερέα: Δεν υπάρχουν γυμνές φωτογραφίες του πελάτη μου

«Δεν είχε σχέση ερωτική με την babysitter ο ιερέας» όπως είπε ο δικηγόρος του, Λουκάς Προυσανίδης.

Σύμφωνα με τον ίδιο, «είναι εντελώς διαφορετικό να έχει μια κοινωνική σχέση από το να έχει μια ερωτική σχέση».

Σχετικά με τις γυμνές φωτογραφίες, ο κ. Προυσανίδης υποστήριξε ότι «το φωτογραφικό υλικό δεν είναι πορνογραφικό. Γυμνές φωτογραφίες του πελάτη μου δεν υπάρχουν. Η κοπέλα που λέει ότι έκαναν έρωτα, αυτό είναι προϊόν της δικής της καταθέσεως και το σημαντικό είναι ότι τα καταθέτει όταν είχε ενηλικιωθεί. Μέχρι στιγμής αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί από τον παπά σε μένα και την υπεράσπιση».

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.