Προφυλακίστηκαν άλλοι 3 για το κύκλωμα λαθρεμπορίας καυσίμων

Προφυλακίστηκαν άλλοι 3 για το κύκλωμα λαθρεμπορίας καυσίμων

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν μετά την απολογία τους στον ανακριτή και τον εισαγγελέα οι τέσσερις από τους πέντε συλληφθέντες που φέρονται να εμπλέκονται, σύμφωνα με την αστυνομία, σε υπόθεση λαθρεμπορίας καυσίμων.

Μεταξύ των προφυλακισθέντων για την υπόθεση περιλαμβάνεται ο πρόεδρος της εταιρείας ΕΤΕΚΑ Γιώργος Σπανός, ο οποίος είναι επίσης πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας Ατρόμητος.

Άλλοι τρεις συγκατηγορούμενοι για την υπόθεση προφυλακίστηκαν, ο υπεύθυνος εγκαταστάσεων, ένας τελωνειακός και ένας μηχανικός πλοίου, ενώ ελεύθερη με περιοριστικούς όρους αφέθηκε μία ιδιοκτήτρια πρατηρίου καυσίμων.

Στη γυναίκα επιβλήθηκε εγγύηση ύψους 20.000 ευρώ, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και θα πρέπει να εμφανίζεται μία φορά τον μήνα στο αστυνομικό τμήμα.

Η διαδικασία θα συνεχιστεί την Κυριακή και τη Δευτέρα για τους υπόλοιπους συγκατηγορούμενους, ενώ ο συνδικαλιστής και τμηματάρχης της διεύθυνσης περιβάλλοντος Μανώλης Χατζόπουλος θα απολογηθεί αύριο, Κυριακή.

Στο άκουσμα της απόφασης δημιουργήθηκαν σοβαρά επεισόδια από συγγενείς κατηγορούμενων και εργαζόμενους της ΕΤΕΚΑ με αποτέλεσμα να υπάρξει επέμβαση ανδρών των ΜΑΤ. Μία ομάδα αγνώστων προπηλάκισε τηλεοπτικά συνεργεία τα οποία κατέφυγαν στο κτίριο της εισαγγελίας όπου παραμένουν υπό την προστασία αστυνομικών.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ