Πρέβεζα: Στη φυλακή ο 40χρονος για τον ξυλοδαρμό και τον βιασμό της ηλικιωμένης – ΦΩΤΟ

Τον δρόμο για τις φυλακές παίρνει ο 40χρονος, ο οποίος κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό και την άγρια κακοποίηση της 83χρονης γυναίκας, μέσα στο σπίτι της στην Πρέβεζα, το περασμένο Σάββατο.

Σύμφωνα με το PREVEZANEWS, έπειτα από την απολογία του στον ανακριτή Πρέβεζας, που διήρκεσε περίπου τρεις ώρες, ο 40χρονος από το Πακιστάν κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος για την υπόθεση. Σημειώνεται πως οι κατηγορίες που τον βαραίνουν είναι αυτές της απόπειρας ανθρωποκτονίας και του βιασμού.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο κατηγορούμενος φέρεται να ισχυρίστηκε για μια ακόμη φορά πως δεν θυμόνταν τι είχε γίνει και πως βρίσκονταν υπό την επήρεια μέθης.

Η 83χρονη γυναίκα εντοπίστηκε από οικείο της πρόσωπο σε άσχημη κατάσταση μέσα στο σπίτι της, το περασμένο Σάββατο. Οι Αρχές έφτασαν γρήγορα στα ίχνη του 40χρονου.

Στο μεταξύ, σήμερα έγινε γνωστό το πόρισμα του ιατροδικαστή, σύμφωνα με το οποίο η άτυχη ηλικιωμένη γυναίκα έπεσε θύμα βιασμού, πέραν της κακοποίησης. Έπειτα από την αποκάλυψη για τον βιασμό, ο συνήγορος του 40χρονου παραιτήθηκε και το δικαστήριο όρισε νέο δικηγόρο για την υπεράσπισή του.

Την ίδια ώρα, η 83χρονη νοσηλεύεται σε ΜΕΘ και δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή, με τους γιατρούς να χαρακτηρίζουν την κατάστασή της κρίσιμη.

Πηγή: prevezanews.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ