Πως μπορούμε να κάνουμε την καθημερινότητά μας πιο εύκολη;

Πως μπορούμε να κάνουμε την καθημερινότητά μας πιο εύκολη;

Η απάντηση είναι βρίσκοντας έξυπνους τρόπους που μέχρι τώρα ίσως να μην ξέραμε ότι υπάρχουν. Για παράδειγμα ποιος θα φανταζόταν ότι μια έξυπνη εφαρμογή για το κινητό θα μας βοηθούσε στον εφοδιασμό του ψυγείου και στο να αποφασίσουμε τι θα μαγειρέψουμε;

Όσοι ήδη έχετε κατεβάσει την εφαρμογή της ΑΒ Βασιλόπουλος, «my AB Mobile App», μπορεί να χαμογελάσετε συγκαταβατικά. Όσοι δεν γνωρίζατε ότι υπάρχει, συνεχίστε την ανάγνωση γιατί ακολουθούν έξυπνα #tips που σίγουρα θα σας φανούν χρήσιμα.

#tip 1: Κατά την έναρξη του φθινοπώρου, ξυπνάει και η επιθυμία μας να βάλουμε φρένο στις παρασπονδίες. Η λύση είναι να οργανώσουμε «ευλαβικά» τη λίστα του σούπερ μάρκετ και να τη μοιραστούμε με την οικογένεια ηλεκτρονικά. Οποιαδήποτε στιγμή βρεθούμε σε ένα κατάστημα ΑΒ μπορούμε να την ανακτήσουμε με ένα πάτημα στην οθόνη, κερδίζοντας χρόνο και χρήμα.

#tip 2: Προσφορές. Δώρα. Κληρώσεις. Ποσό πιο ωραία μπορεί να ξεκινήσει το φθινόπωρο; Μέσα από το «AB Mobile App» μπορούμε να ενημερωνόμαστε για τις εβδομαδιαίες προσφορές αλλά και για τις κληρώσεις υπέροχων δώρων.

#tip 3: Καλούμε φίλους στο σπίτι. Τι καλύτερο από ένα παρεΐστικο δείπνο; Προτάσεις υπάρχουν μπόλικες, οικονομικές και γευστικότατες στο app. Και όσο για το κρασί που ταιριάζει σε κάθε συνταγή μην αγχώνεστε!!! Αυτό το πάντρεμα η ΑΒ το ξέρει πολύ καλά.

#tip 4: Ενώ η λίστα είναι έτοιμη και οι φίλοι έχουν δεχτεί την πρόσκληση για δείπνο, η ώρα περνάει και εσείς είστε ακόμα στη δουλεία! Κανένα πρόβλημα, γιατί το «my AB Mobile App», θα βρει το κοντινότερο κατάστημα για εσάς!

Τώρα η εφαρμογή είναι διαθέσιμη και για iPad ώστε να την έχετε εύκαιρη κάθε στιγμή.  

Αν δεν την έχετε ήδη χρησιμοποιήσει, η εφαρμογή διατίθεται από το Google Play για συσκευές Android και από το iTunes για τις συσκευές με λειτουργικό σύστημα iOS.

 

Μπορείτε να την αποκτήσετε από:

Appstore: https://itunes.apple.com/us/app/ab/id635897563?ls=1&mt=8

Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.ab.vassilopoulos

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ