Ποια σχολεία κλείνουν λόγω κορονοϊού – H επικαιροποιημένη λίστα

Συνεχώς ενημερώνεται η λίστα με τις σχολικές μονάδες, οι οποίες κλείνουν για προληπτικούς λόγους. Το υπουργείο Παιδείας συνιστά στους πολίτες, λόγω των νέων δεδομένων που προκύπτουν συνεχώς και της διαρκούς επικαιροποίησης των μέτρων που λαμβάνονται προληπτικά για τον κορονοϊό, να επισκέπτονται τακτικά την ιστοσελίδα του, www.minedu.gov.gr, ώστε να ενημερώνονται σχετικά με τις σχολικές μονάδες των οποίων η λειτουργία αναστέλλεται προσωρινά.

Το υπουργείο ανανέωσε το βράδυ της Δευτέρας 9 Μαρτίου 2020 τη λίστα των σχολείων που αναστέλλουν τη λειτουργία τους. Έτσι, σύμφωνα με τα τελευταία (9/3/20, 23:15) στοιχεία του υπουργείου Παιδείας, τα σχολεία που αναστέλλουν τη λειτουργία τους και οι σχετικές ημερομηνίες, συνολικά, έχουν ως εξής:

Αναστολή λειτουργίας μέχρι τις 11 Μαρτίου 2020:

Αναστολή λειτουργίας μέχρι τις 12 Μαρτίου 2020:

Αναστολή λειτουργίας μέχρι τις 13 Μαρτίου 2020:

Αναστολή λειτουργίας μέχρι τις 17 Μαρτίου 2020:

Αναστολή λειτουργίας μέχρι τις 18 Μαρτίου 2020, σε όλες τις σχολικές μονάδες των νομών:

Αναστολή λειτουργίας μέχρι τις 23 Μαρτίου 2020:

Αναστολή λειτουργίας μέχρι τις 24 Μαρτίου 2020:

Τι θα γίνει με τις απουσίες

Το υπουργείο Παιδείας έχε εκδώσει εγκύκλιο για τις απουσίες των μαθητών που επέστρεψαν από πληττόμενες από τον κορονοϊό περιοχές, όπως αυτές αναφέρονται στην ιστοσελίδα του ΕΟΔΥ.

Με απόφαση του οικείου Συλλόγου Διδασκόντων/ουσών, καταχωρίζονται αλλά δεν προσμετρώνται απουσίες δεκατεσσάρων ημερών, από την ημερομηνία επιστροφής των μαθητών, εφόσον προσκομίσουν στη σχολική μονάδα άμεσα τα σχετικά ταξιδιωτικά έγγραφα, όπως αναφέρει η ανακοίνωση.

Δείτε εδώ την εγκύκλιο του υπουργείου Παιδείας

Exit mobile version