ΦΩΤΟ- “Ελεύθερος σκοπευτής” πυροβόλησε ΙΧ

ΦΩΤΟ- “Ελεύθερος σκοπευτής” πυροβόλησε ΙΧ 

Θύμα «ελεύθερου σκοπευτή» έπεσε την Πέμπτη ένας οδηγός στην Ολυμπία.

Ενώ οδηγούσε στο ύψος της Βαρβάσαινας, άκουσε ένα δυνατό θόρυβο και είδε το παρμπρίζ του αυτοκινήτου του να διαλύεται.

Ευτυχώς δεν έχασε την ψυχραιμία του και με προσοχή μέχρι τον κόμβο της Βαρβάσαινας όπου και σταμάτησε το αυτοκίνητο με ασφάλεια.

Πριν δυο χρόνια, δεκάδες διερχόμενοι οδηγοί, είχαν αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα, όταν άγνωστος δράστης, πυροβολούσε – ενίοτε πετούσε και πέτρες – κατά διερχόμενων οχημάτων, σπάζοντας τους τα παρμπρίζ. Χαρακτηριστικές περιπτώσεις ήταν ο πυροβολισμός σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ που μετέφερε μαθητές αλλά και σε αυτοκίνητο που οδηγούσε έγκυος και υπέστη σοκ.

«Θα μπορούσα να σκοτωθώ…»

Το περιστατικό συνέβη χθες το πρωί, γύρω στις 8:00, όταν ο Βασίλης Μπάντιος, ερχόταν στον Πύργο για δουλειές και ψώνια. «Εν κινήσει, ενώ βρισκόμουν στην κατηγόρα, άκουσα ένα δυνατό θόρυβο, χωρίς να καταλάβω από πού ήρθε και αμέσως το παρμπρίζ ράγισε και άρχισε να θρυμματίζεται. «Μαύρισε» και δεν έβλεπα τίποτα. Οδήγησα σιγά – σιγά μέχρι τον κόμβο, σταμάτησα δεξιά και έσπασα τελείως το τζάμι για να μην πέσει πάνω μου και για να μπορέσω να φτάσω ασφαλής στον Πύργο» εξηγεί ο ίδιος, μιλώντας στην εφημ. «Πατρίς» για την περιπέτειά του, χωρίς ωστόσο να μπορεί να διευκρινίσει αν πρόκειται για πυροβολισμό ή πέτρα, πέραν του ότι η θραύση δεν έγινε από χαλίκι προπορευόμενου οχήματος – κάτι που συνηθίζεται – αφού μπροστά του δεν υπήρχε άλλο όχημα. «Ευτυχώς που δεν τα έχασα. Θα μπορούσα να είχα σκοτωθεί…», σημειώνει ανακουφισμένος.

 «Πήγα κατευθείαν στο συνεργείο, ήθελα δεν ήθελα…», λέει ο ίδιος, που λίγη ώρα αργότερα έκανε και σχετική καταγγελία στην Αστυνομία, καταλήγοντας «ενημέρωσα την Αστυνομία για να πιάσουν το δράστη, μην την πατήσει κανένας άλλος οδηγός».

Δείτε τη φωτογραφία

  Πηγή: www.patrisnews.com

 

Διαβάστε επίσης

ΒΙΝΤΕΟ-Κούρδοι σώθηκαν χάρη στα αλεξίσφαιρα τζάμια του αυτοκινήτου

ΦΩΤΟ-Αναζητείται ο «ελεύθερος σκοπευτής» στο Αλιβέρι

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ