Πέτρος Φιλιππίδης: Θα παραστεί τη Δευτέρα στο δικαστήριο – Τι είπε ο δικηγόρος του

Ο Πέτρος Φιλιππίδης αναμένεται να παραστεί κανονικά τη Δευτέρα στο δικαστήριο, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο δικηγόρος του.

Ο δικηγόρος του ηθοποιού Μιχάλης Δημητρακόπουλος, μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» σχετικά με τη δίκη που θα γίνει τη Δευτέρα αλλά και την κατάσταση της υγείας του Πέτρου Φιλιππίδη.

«Η δίκη είτε γίνει κεκλεισμένων των θυρών, είτε με δημοσιότητα δεν θα αλλάξει, αυτά που έχουμε να πούμε και εμείς και η άλλη πλευρά, θα λεχθούν» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Δημητρακόπουλος.

Υπενθυμίζεται πως η δίκη θα γίνει τη Δευτέρα 28 Μαρτίου 2021.

Ο ίδιος δήλωσε πως επιθυμεί η δίκη να γίνει υπό το φως της δημοσιότητας διότι όπως υποστήριξε αυτή τη στιγμή υπάρχει μία κοινή γνώμη που δεν είναι ενημερωμένη και επηρεάζει τους δικαστές. Τόνισε πως ο κατηγορούμενος θα παραστεί κανονικά στην αίθουσα του δικαστηρίου, εκτός απροόπτου, καθώς έχει σοβαρό πρόβλημα υγείας, το οποίο προϋπήρχε της φυλάκισής του και τώρα επιδεινώθηκε.

Κατόπιν, ο κ. Δημητρακόπουλος ανέφερε πως ο Πέτρος Φιλιππίδης θα τα πει όλα ενώπιον της Δικαιοσύνης γι’ αυτό και έως τώρα δεν έχει δώσει κάποια συνέντευξη. «Θα πρέπει να ακουστεί επιτέλους ο λόγος του Πέτρου Φιλιππίδη» τόνισε ο δικηγόρος.

Στην ερώτηση εάν θα βγει μετά να κάνει δηλώσεις ο ίδιος, στην περίπτωση που η δίκη γίνει κεκλεισμένων των θυρών, ο δικηγόρος απάντησε πως δεν είναι σωστό αυτό, καθώς έτσι θα γίνει μία «παράλληλη δίκη» που θα παραβιάζει την απόφαση του δικαστηρίου και επεσήμανε πως μόνο η απόφαση του δικαστηρίου δημοσιεύεται σε νομικά περιοδικά, όχι τα πρακτικά, και αυτή δίχως ονόματα για την προστασία των προσωπικών δεδομένων.

«Το γεγονός ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει χάσει 20 κιλά δεν έχει να κάνει με την απόφαση της δικαιοσύνης» διευκρίνισε ο κ. Δημητρακόπουλος.

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.