Πέθανε ο τραγουδιστής και συνθέτης Τάσος Βουγιατζής

Πέθανε σε ηλικία 60 ετών ο τραγουδιστής-τραγουδοποιός Τάσος Βουγιατζής, με την είδηση να προκαλεί θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο.

Ο Τάσος Βουγιατζής είχε γράψει μεγάλες επιτυχίες σε σημαντικούς καλλιτέχνες, ενώ είχε γίνει γνωστός ως «ο Τάσος με τις μασέλες».

Την είδηση του θανάτου του Τάσου Βουγιατζή έκανε γνωστή η Ελένη Δήμου με ανάρτησή της στο Facebook.

«Αποχαιρετώ έναν ακόμα αγαπημένο συνεργάτη και φίλο με αυτό το τραγούδι που έγραψε ο Τάσος με τις μασέλες του. Ήθελε να το πω εγώ μα εξέφραζε τον ίδιο απόλυτα. Καλό ταξίδι φίλε μου. Λυπάμαι Λυπάμαι. Τάσος Βουγιατζής Τάσος με τις μασέλες RIP», έγραψε η Ελένη Δήμου και δημοσίευσε το τραγούδι «Πρώτη τ’ Απρίλη», σε σύνθεση του Τάσου Βουγιατζή.

Η Ελένη Δήμου επανήλθε και με δεύτερη ανάρτηση, δημοσιεύοντας μία κοινή τους εμφάνιση σε εκπομπή στην τηλεόραση. «Αχ Τασούλη», σχολίασε η τραγουδίστρια.

Ανάρτηση για τον θάνατο του Τάσου Βουγιατζή έκανε και η Λίτσα Γιαγκούση.

«Μόλις το έμαθα.. Καλό παράδεισο Τασούλη μου!!», έγραψε στο Facebook.

Ο Τάσος Βουγιατζής είχε γράψει πολλές επιτυχίες ως στιχουργός. Μεταξύ αυτών είναι: «Έχω μια αγάπη για σένα- Χαρούλα Αλεξίου», Όλη μου η ζωή ευθύνη- Βίκυ Μοσχολιού», «Είσαι το λάθος μου- Γλυκερία», «Τι ζητάς – Λίτσα Διαμάντη», «Το τσιγαράκι – Ελένη Δήμου», «Λάθος άνθρωπο πληγώνεις-Κώστας Μακεδόνας», «Απλά τα πράγματα-Καίτη Γαρμπή», «Προτεραιότητα-Έλενα Παπαρίζου», «Ποτέ δεν είναι αργά-Εκείνος και Εκείνος».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ