Κυβερνητικά στελέχη: Ζητούν διαγραφή Πολάκη και επίσημη ανακοίνωση από τον ΣΥΡΙΖΑ

Την διαγραφή του Παύλου Πολάκη ζητούν κυβερνητικά στελέχη, με αφορμή την ανάρτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ που έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων και έχει προκαλέσει την παρέμβαση εισαγγελέα. Τα ίδια κυβερνητικά στελέχη ζητούν να υπάρξει επίσημη ανακοίνωση από τον ΣΥΡΙΖΑ και όχι διαρροές.

Παύλος Πολάκης: Νέα ανάρτηση μετά το «άδειασμα» από ΣΥΡΙΖΑ – «Με ‘πηγές’ δεν θα ανοίξω διάλογο»

«Μέχρι σήμερα ο κύριος Τσίπρας κάλυπτε απόλυτα τον κύριο Πολάκη, ήταν το άλλο πρόσωπό του, έλεγε με πιο βαριές εκφράσεις αυτά που έλεγε με επίσημο τρόπο ο κύριος Τσίπρας», αναφέρουν κυβερνητικά στελέχη, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Τα ίδια στελέχη ζητούν επίσης «την διαγραφή του και θεωρούμε αυτονόητο ότι δεν θα είναι στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ ο ομόφωνα καταδικασμένος, Νίκος Παππάς. Περιμένουμε επίσημη ανακοίνωση από τον ΣΥΡΙΖΑ και όχι διαρροές».

Παύλος Πολάκης: Παρέμβαση εισαγγελέα για την ανάρτησή του – Ποια αδικήματα θα διερευνηθούν

Υπενθυμίζεται ότι ο Παύλος Πολάκης, με ανάρτησή του στο Facebook, εξαπέλυσε άθλια επίθεση σε δημοσιογράφους, δικαστές, τραπεζικά στελέχη και τον επικεφαλής της ΑΑΔΕ, κάνοντας λόγο για «βαθύ κράτος» και απειλώντας πως αν δεν «καθαρίσουμε» από αυτούς «δεν θα είναι αλλιώς την άλλη φορά».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ