Πέθανε μετά το γάμο της ανιψιάς του

«Κάθε χαρά συνοδεύεται από μια λύπη και το αντίστροφο», λέει ο θυμόσοφος λαός, αλλά αυτό που συνέβη το βράδυ του Σαββάτου στον Πύργο Ηλείας, σκόρπισε τη θλίψη σ’ ένα ολόκληρο χωριό. Ο θείος της νύφης, άφησε την τελευταία του πνοή από καρδιακή προσβολή και σήμερα, το πρωί θα γίνει η κηδεία του.

Ο εκλιπών ήρθε από την Αθήνα με τη σύντροφό του, την κόρη και το γαμπρό του, όπου ζουν μόνιμα, για ένα ευχάριστο γεγονός, να παραστούν στο γάμο της ανιψιάς του, της κόρης του αδελφού του. Αργά το βράδυ, επέστρεψαν στο ξενοδοχείο όπου διέμεναν. Σύμφωνα με πληροφορίες, γύρω τις 3:30 το πρωί, ο 59χρονος σηκώθηκε και όταν τον ρώτησε η σύντροφός του αν είναι καλά, της είπε ότι θέλει να κάνει ένα τσιγάρο στο μπαλκόνι.

Ο άτυχος άνδρας, όταν βγήκε έξω έχασε τις αισθήσεις του, έπεσε στο δάπεδο και άρχισε να κάνει σπασμούς. Η σύντροφός του κάλεσε σε βοήθεια τη διεύθυνση του ξενοδοχείου και αμέσως εκλήθη και το ΕΚΑΒ. Στο σημείο βρέθηκε – διερχόμενη – υπάλληλος φαρμακείου της Ολυμπίας, που αντιλήφθηκε την αναστάτωση, και προσπάθησε να δώσει τις πρώτες βοήθειες ακολουθώντας τις οδηγίες του ΕΚΑΒ, τηλεφωνικά, μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο την Ολυμπία.

Όμως, ήταν ήδη αργά… οι διασώστες διαπίστωσαν ότι ο 59χρονος είχε εκπνεύσει και αφού ενημερώθηκε το Α.Τ Αρχαίας Ολυμπίας, αστυνομικός του οποίου μετά την αυτοψία απέκλεισε την εγκληματική ενέργεια, ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε στο Κ.Υ Αρχαίας Ολυμπίας, όπου διαπιστώθηκε και τυπικά ο θάνατός του.

Σύμφωνα με τη νεκροψία – νεκροτομή που διενεργήθηκε από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών, ο θάνατος του 59χρονου οφείλεται σε παθολογικά αίτια ( ανακοπή καρδιάς).

ΠΗΓΗ: patrisnews.gr

Διαβάστε επίσης:

Σε επτά μήνες 10.000 τόνοι σκουπιδιών στον Πύργο

Καλλονή ομογενής πέθανε μετά από πλαστική επέμβαση – ΒΙΝΤΕΟ

 Έφερε χορεύτριες στην κηδεία του άντρα της γιατί ήταν… γυναικάς – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ