Επικίνδυνα απόβλητα σε δημόσιο χώρο – Φωτογραφίες αναγνώστη

Την ύπαρξη ενός σκουπιδότοπου, ο οποίος είναι γεμάτος από πεταμένα πλαστικά και φάρμακα, και αποτελεί εστία μόλυνσης, καταγγέλλει αναγνώστης του enikos.gr, δηλώνοντας την ανησυχία του για την περιοχή και καυτηριάζοντας την συμπεριφορά όλων των πολιτών και την ευαισθησία της κοινωνίας για τη μόλυνση του περιβάλλοντος.

“Θέλουμε να λεγόμαστε άνθρωποι… Έχουμε μάθει να ρίχνουμε ευθύνες… Φταίνε οι Αρχές, φταίνε οι άλλοι, αλλά όχι εμείς… Όλοι φταίμε. Είμαστε κατηγορούμενοι!”, αναφέρει στην καταγγελία του στο enikos.gr, ο αναγνώστης που έστειλε τις φωτογραφίες που καταγράφουν την κατάσταση με τα σκουπίδια σε περιοχή του νομού Πέλλας.

Οι φωτογραφίες είναι πραγματικά σοκαριστικές από τη ρύπανση που υπάρχει στη συγκεκριμένη περιοχή.

“Δεν φταίει κανένας δήμαρχος, κανένας υπουργός. Είμαστε όλοι κατηγορούμενοι”, συνεχίζει στην καταγγελία του ο αναγνώστης του enikos.gr, σχολιάζοντας τις εικόνες που αντίκρισε.

“Λυπάμαι για εμένα, εσένα, εμάς! Έτσι είναι η Ελλάδα. Αυτή είναι η εικόνα της και για αυτή την εικόνα είμαστε υπεύθυνοι ΟΛΟΙ!

Οι φωτογραφίες είναι από μία περιοχή στον νομό Πέλλας. Τα εν λόγω πλαστικά και φάρμακα, μετά από μερικές ημέρες, θα τα κάψουν κάποιοι ασυνείδητοι και θα αναπνεύσουν τον καρκινογόνο καπνό τα παιδιά μας, τα παιδιά σας, τα παιδιά τους. Αυτό γίνεται εδώ και χρόνια”, προσθέτει ο αναγνώστης και συμπληρώνει: ” Έχω μεγάλη οργή για όλο αυτό που συμβαίνει. Επιτέλους, ας ευαισθητοποιηθούν κάποιοι. Φτάνει αυτό το χάλι. Είναι ΕΓΚΛΗΜΑ”.

Το enikos.gr στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: [email protected]

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ