Περιστέρι: Παραιτήθηκε ο δικηγόρος του δολοφόνου της Νικολέτας – Είχε καταθέσει αίτημα για άσυλο o 21χρονος

Νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τον δολοφόνο της 17χρονης Νικολέτας μέσα στο σπίτι της στο Περιστέρι. Πηγές του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου διευκρινίζουν ότι ο 21χρονος Πακιστανός είχε καταθέσει μια φορά αίτημα ασύλου, το οποίο απορρίφθηκε. Την ίδια ώρα παραιτήθηκε ο δικηγόρος του 21χρονου δράστη.

Ο 21χρονος σύντροφος της Νικολέτας όπως έγινε γνωστό είχε καταθέσει αίτημα ασύλου  τον Ιούλιο του 2021, το οποίο όμως απορρίφθηκε εντός 15 ημερών.

Μεταγενέστερα κατέθεσε εκπρόθεσμη προσφυγή, ενώ στα αρχεία της Υπηρεσίας Ασύλου εμφανίζεται με μοναδικό φάκελο και έχει στην κατοχή του ένα δελτίο ταυτότητας αιτούντος άσυλο.

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με την ΕΡΤ, παραιτήθηκε ο δικηγόρος του 21χρονου που είχε ζητήσει και λάβει προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα Τρίτη, 9 Αυγούστου.

Περιστέρι δολοφονία

Η ανακρίτρια αναζητά από τον κατάλογο του Δικηγορικού Συλλόγου της Αθήνας δικηγόρο για να τον εκπροσωπήσει. Αναμένεται να δούμε πώς θα εξελιχθεί η διαδικασία και εάν θα απολογηθεί σήμερα ή σε περίπτωση που βρεθεί ο νέος συνήγορος, θα ζητήσει νέα προθεσμία, έως αύριο Τετάρτη, όπως ορίζει ο νόμος, προκειμένου να ενημερωθεί για τη δικογραφία.

Ο 21χρονος είχε ζητήσει τη Δευτέρα νέα προθεσμία. Κατηγορείται για τον ασφυκτικό θάνατο της Νικολέτας, ενώ όπως έχει παραδεχτεί στους αστυνομικούς την σκότωσε έπειτα από καβγά, κλείνοντάς της τη μύτη και το στόμα.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ της ΕΡΤ1:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ