Περιπέτεια για Ιταλό στον Βόλο: Ήρθε για ταξίδι του μέλιτος και κατέληξε στα κρατητήρια

Αξέχαστο θα μείνει το ταξίδι του μέλιτος για έναν 44χρονο Ιταλό, ο οποίος ενώ έφτασε με την σύζυγό του στον Βόλο, κατέληξε στα κρατητήρια και στα Δικαστήρια. Έκανε το λάθος να πιει μια μπύρα… Τελικά αθωώθηκε και μετά την περιπέτειά του, θα συνεχίσει τις διακοπές του.

Όλα έγιναν το απόγευμα της Τρίτης στον Βόλο, όπου έφτασε ο Ιταλός με την σύζυγό του, με την μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτα τους, για διακοπές.

Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού Airbnb το οποίο έκλεισε το ζευγάρι για να μείνει, κατέθεσε ως μάρτυρας στο Δικαστήριο και είπε ότι αφού υποδέχτηκε το ζευγάρι και τους έδειξε το σπίτι, κάποια στιγμή είπε στον άνδρα να φέρει την μοτοσικλέτα του από τη μια πλευρά του δρόμου στην άλλη, ώστε να την βάλει στο πάρκινγκ για να είναι προστατευμένη.

Ο 44χρονος προσπάθησε να μεταφέρει με τα χέρια τη μοτοσικλέτα. Κατά λάθος η μια βαλίτσα του δικύκλου, ακούμπησε σε σταθμευμένο αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να γδάρει τον προφυλακτήρα του.

Τότε ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου, παρά τις διαβεβαιώσεις του 44χρονου ότι θα επισκευάσει τη ζημιά, κάλεσε την Αστυνομία, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, magnesianews.gr.

Ο 44χρονος στην απολογία του επιβεβαίωσε, με σπαστά αγγλικά και διερμηνέα αστυνομικό όσα κατέθεσε ο μάρτυρας και σε ερώτηση του Δικαστηρίου αν είχε πιει, απάντησε όχι, αλλά καθώς περίμενε την Αστυνομία, λόγω της ζέστης ήπιε μια μπύρα.

Όταν οι αστυνομικοί πήγαν στο σημείο, είδαν τη μικροζημιά στο σταθμευμένο αυτοκίνητο, έκαναν αλκοτέστ στον Ιταλό, βρήκαν ποσοστό αλκοόλ στο αίμα του και τον συνέλαβαν για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης.

Όπως προέκυψε από την ακροαματική διαδικασία στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, ο Ιταλός δεν οδήγησε, αλλά έκανε τη ζημιά ενώ μετακινούσε τη μοτοσικλέτα του με τα χέρια και τελικά αθωώθηκε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ