Λέσβος: Μυστήριο με εξαφάνιση ηλικιωμένου – Το σημείωμα και οι τελευταίες κινήσεις του

Μια περίεργη εξαφάνιση στη Λέσβο έχει προκαλέσει αναστάτωση και ανησυχία. Η υπόθεση ερευνάται από τις Αρχές και προκαλεί ερωτήματα, ενώ οι μέχρι στιγμής ενδείξεις παραπέμπουν σε αυτοκτονία, όπως αναφέρει το kalloninews.gr.

Συγκεκριμένα, κάτοικος του λεκανοπεδίου Καλλονής, ο οποίος είναι ξένης καταγωγής αλλά ζει εδώ και τρία χρόνια στην περιοχή, αγνοείται από τη Δευτέρα 4 Οκτωβρίου.

Η εξαφάνισή του, δεν έχει γίνει γνωστή από τις Αρχές μιας και η υπόθεση είναι ιδιάζουσα.

Ο 82χρονος αγνοούμενος, εξαφανίστηκε, έχοντας πρώτα κανονίσει όλα όσα έπρεπε για… τον θάνατο του. Λίγες μέρες πριν από την εξαφάνισή του, είχε πουλήσει το αυτοκίνητό του, ενώ διευθέτησε πολλές από τις υποχρεώσεις που είχε.

Παράλληλα, είχε επισκεφθεί γραφείο, για να κανονίσει τα σχετικά σε περίπτωση… που πεθάνει. Μάλιστα, εξέφρασε την επιθυμία του η σορός του να καεί και ενημερώθηκε για τις διαδικασίες και το κόστος.

Καλλονή- Λέσβος- εξαφάνιση

Το χρονικό της εξαφάνισης του 82χρονου

Την ημέρα της εξαφάνισής του, άνθρωποι που τον έβλεπαν καθημερινά, ανησύχησαν και τον αναζήτησαν μέσω των Αρχών.

Τότε, αφού η έρευνα δεν απέδωσε καρπούς, οι Αρχές πήγαν σπίτι του. Εκεί, βρήκαν ένα σημείωμα… αυτοκτονίας.

Ο 82χρονος είχε αφήσει σημείωμα, στο οποίο φέρεται να έγραφε για τις προθέσεις του περί αυτοκτονίας.

Μάλιστα στο σημείωμα, ανέφερε ονόματα φίλων του, στους οποίους αφήνει πράγματα. Το σημείωμα είχε και πολλές άλλες λεπτομέρειες, δείγμα του ότι είχε κανονίσει όλα όσα πρέπει για το…τέλος του.

Στη συνέχεια, φίλοι του, που γνώριζαν το δρομολόγιο του, μετέβησαν στην παραλία στη θέση “Καραβούλια” όπου εντόπισαν, προσωπικά του αντικείμενα τα οποία αναγνωρίστηκαν.

Μαρτυρία που ακόμα δεν επιβεβαιώνεται, αναφέρει πως τον είδαν να μεταβαίνει στο σημείο με ταξί, προκειμένου να μην αποκαλυφθούν οι προθέσεις του.

Οι έρευνες συνεχίζονται και όλοι ελπίζουν να μην έχει συμβεί κάτι κακό.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ