Θρήνος για τον Δημήτρη Πιατά: Πέθανε η σύζυγός του, Λέλα – O ηθοποιός έπαιξε κανονικά στο θέατρο παρά το πένθος του

Δύσκολες ώρες βιώνει ο Δημήτρης Πιατάς, καθώς έφυγε από τη ζωή η σύζυγός του, Λέλα, με την οποία μοιράστηκε περισσότερα από 50 χρόνια κοινής ζωής. Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή στο κοινό ο Γιάννης Βούρος κατά τη διάρκεια της θεατρικής παράστασης «Μάρτυρας Κατηγορίας». Παρά τη βαθιά προσωπική απώλεια, ο ηθοποιός επέλεξε να ανέβει κανονικά στη σκηνή, σεβόμενος όλους τους εργαζόμενους και προκαλώντας συγκίνηση σε συναδέλφους και θεατές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
ΣΥΝΟΨΗ ΑΡΘΡΟΥ

Τα βασικά σημεία του άρθρου

  • Δύσκολες ώρες βιώνει ο Δημήτρης Πιατάς, καθώς έφυγε από τη ζωή η σύζυγός του, Λέλα, με την οποία μοιράστηκε περισσότερα από 50 χρόνια κοινής ζωής.
  • Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή ο Γιάννης Βούρος, συμπρωταγωνιστής του Δημήτρη Πιατά στη θεατρική παράσταση «Μάρτυρας Κατηγορίας», ενημερώνοντας τους θεατές κατά τη διάρκεια της παράστασης.
  • Ο γνωστός ηθοποιός, παρά τη βαθιά προσωπική απώλεια, επέλεξε να συμμετάσχει στην παράσταση, προκαλώντας συγκίνηση στους συναδέλφους του και στους θεατές.

Το κείμενο κάθε σύνοψης ελέγχεται από δημοσιογράφους του ENIKOS

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Δύσκολες ώρες βιώνει ο αγαπημένος ηθοποιός Δημήτρης Πιατάς, καθώς έφυγε από τη ζωή η σύζυγός του, Λέλα, με την οποία μοιράστηκε περισσότερα από 50 χρόνια κοινής ζωής.

Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή ο Γιάννης Βούρος, συμπρωταγωνιστής του Δημήτρη Πιατά στη θεατρική παράσταση «Μάρτυρας Κατηγορίας», ενημερώνοντας τους θεατές κατά τη διάρκεια της παράστασης.

Η ανακοίνωση του Γιάννη Βούρου στη σκηνή

Ο Γιάννης Βούρος αναφέρθηκε στη δύσκολη πλευρά του επαγγέλματος του ηθοποιού, τονίζοντας ότι πίσω από τη λάμψη και τη δημόσια εικόνα υπάρχουν άνθρωποι που καλούνται να διαχειριστούν προσωπικές απώλειες, ακόμη και όταν βρίσκονται πάνω στη σκηνή.

«Νομίζετε ότι οι ηθοποιοί είναι μόνο λάμψη, εξώφυλλα και χλιδή, αλλά αυτό δεν ισχύει. Οι ηθοποιοί δίνουν την ψυχή τους πάνω στη σκηνή και πολλές φορές παραμερίζουν τα πάντα γι’ αυτό», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, αποκάλυψε τη δυσάρεστη είδηση για τον θάνατο της συζύγου του συναδέλφου του, περιγράφοντας τη συγκίνηση που προκάλεσε η απώλεια σε όλους τους συντελεστές της παράστασης.

«Θέλω να σας πω κάτι που συνέβη και μας συγκλόνισε όλους σήμερα. Πέθανε η αγαπημένη γυναίκα του Δημήτρη Πιατά. Όλοι του είπαμε ότι πρέπει να αναβάλει την παράσταση, αλλά εκείνος ήθελε να ανέβει στη σκηνή, σεβόμενος όλους τους εργαζόμενους. Δεν υπάρχουν λόγια», είπε ο Γιάννης Βούρος.

Η συγκινητική στιγμή πάνω στη σκηνή

Μετά την ανακοίνωση της τραγικής είδησης, οι ηθοποιοί που βρίσκονταν στη σκηνή πλησίασαν τον Δημήτρη Πιατά και τον αγκάλιασαν, εκφράζοντάς του τη συμπαράστασή τους σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.

Ο γνωστός ηθοποιός, παρά τη βαθιά προσωπική απώλεια, επέλεξε να συμμετάσχει στην παράσταση, προκαλώντας συγκίνηση στους συναδέλφους του και στους θεατές.

Η απώλεια της Λέλας Πιατά σηματοδοτεί το τέλος μιας κοινής πορείας που διήρκεσε περισσότερο από μισό αιώνα, αφήνοντας τον Δημήτρη Πιατά αντιμέτωπο με μια ιδιαίτερα δύσκολη προσωπική στιγμή.

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.