Πένθος στον Παναιτωλικό: Έφυγε από τη ζωή ο Νίκος Κουτσογιάννης

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 81 ετών άφησε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του Παναιτωλικού, Νίκος Κουτσογιάννης.

Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη στην τοπική κοινωνία και την οικογένεια του Παναιτωλικού.

Ο Νίκος Κουτσογιάννης συμμετείχε για πρώτη φορά σε αγώνα το 1958, ενώ τίμησε τη φανέλα του Παναιτωλικού συνολικά για 10 χρόνια.

Νίκος Κουτσογιάννης

Ήταν ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές που ανέδειξε η Αιτωλοακαρνανία Ο Νίκος Κουτσογιάννης υπήρξε προπονητής στον Παναιτωλικό, σε 8 διαφορετικές περιόδους από τη δεκαετία του ’80 έως και το 2004. Μέσα σε αυτά τα χρόνια ανέδειξε πολλούς ποδοσφαιριστές που έκαναν καριέρα στο Αγρίνιο ή και σε άλλες ομάδες.

Νίκος Κουτσογιάννης

Η ΠΑΕ Παναιτωλικός εκφράζει στους οικείους του τα συλλυπητήριά της. Επισημαίνει ότι θα καταθέσει στεφάνι ως ελάχιστο φόρο τιμής στη μνήμη του και ότι θα ζητήσει από τη διοργανώτρια να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στον επόμενο αγώνα που θα γίνει εντός έδρας.

Το τελευταίο αντίο στον Νίκο Κουτσογιάννη θα πουν συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες στην κηδεία του που θα γίνει την Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου, στις 2:30 μ.μ. στον Ι.Ν. Αγίας Παρασκευής Παναιτωλίου, ενώ η σορός του θα βρίσκεται εκεί από τις 2:00 μ.μ..

Οι οργανωμένοι του Παναιτωλικού Θύρα 6 -Warriors τον αποχαιρετούν και μέσω ανάρτησής τους στο Facebook: “Κύριε Νίκο, η ΘΥΡΑ 6 σε αποχαιρετά με σεβασμό. Καλό ταξίδι”.

Ακολουθεί αναλυτικά η ανάρτησή τους

“Ολόκληρη η Παναιτωλική οικογένεια πενθεί. Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν τον σεβασμό μας προς το πρόσωπο του Νίκου Κουτσογιάννη. Του πρώτου σκόρερ και μακροβιότερου προπονητή στην ιστορία του ΤΙΤΟΡΜΟΥ.

Αλλά και ενός ανθρώπου που αντί να ακολουθήσει μια λαμπρή καριέρα, η οποία τον περίμενε γεμάτη χρήματα και δόξα, ακολούθησε την καρδιά του. Και η καρδιά του έλεγε…ΜΟΝΟ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ!

Τέτοιους ανθρώπους δεν μπορούμε να τους ξεχάσουμε ποτέ. Αντιθέτως θα τους μνημονεύουμε και θα τους υμνούμε για πάντα.

Κύριε Νίκο, η ΘΥΡΑ 6 σε αποχαιρετά με σεβασμό. Καλό ταξίδι”.

Ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Αιτωλοακαρνανίας εκφράζει τα συλλυπητήριά του για την απώλεια του επίτιμου μέλους του, πρώην Προέδρου του και εκ των ιδρυτών του Συνδέσμου κ. Νικολάου Κουτσογιάννη. «Ο Θεός να τον αναπαύσει και να δώσει κουράγιο και δύναμη στους οικείους του», αναφέρει.

Νίκος Κουτσογιάννης

Ο Ερασιτέχνης Παναιτωλικός σε ανακοίνωσή του αναφέρει:

«Η Διοίκηση του ερασιτέχνη Παναιτωλικού εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή και προπονητή του συλλόγου μας Νίκου Κουτσογιάννη, ο οποίος έφυγε σήμερα από τη ζωή.

Ο Νίκος Κουτσογιάννης αγωνίστηκε πρώτη φορά με τη φανέλα του Παναιτωλικού το 1958 και για μια δεκαετία ενώ μέχρι και σήμερα κατέχει τον τίτλο του κορυφαίου σκόρερ της ομάδας μας. Από τη δεκαετία του ’80 έως και το 2004 συνεργάστηκε με τον σύλλογό μας ως προπονητής βγάζοντας παίκτες οι οποίοι έγραψαν ιστορία με τα χρώματα της ομάδας μας και αγωνίστηκαν στο υψηλότερο επίπεδο φτάνοντας μέχρι την Εθνική Ελλάδος.

Ταυτόχρονα, όλα αυτά τα χρόνια που βρέθηκε στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου αποτέλεσε δάσκαλος για πολλούς προπονητές οι οποίοι θήτευσαν σε όλα τα επίπεδα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ