Πειραιάς: «Έπιασε το στήθος του και έπεσε» – Συγκλονίζει ο πατέρας του 18χρονου που πέθανε έξω από κλαμπ

Συγκλονίζει ο πατέρας του 18χρονου, που έχασε την ζωή του έξω από κλαμπ στον Πειραιά. Είχε προηγηθεί μία βραδιά διασκέδασης με τους φίλους του και κατανάλωσης αλκοόλ.

Ο πατέρας του 18χρονου μίλησε στην εκπομπή TLive και συγκλονίζει με την περιγραφή των όσων συνέβησαν. «Έπιασε το στήθος του κι έπεσε» λέει ο τραγικός πατέρας. «Ήταν μια παρέα 7 ατόμων, είχαν πάρει ένα μπουκάλι βότκα και γλεντούσαν. Και κάποια στιγμή ένιωσε μία αδιαθεσία κι έπεσε κάτω. Έπιασε, μου είπαν, το στήθος του κι έπεσε» λέει χαρακτηριστικά ο πατέρας του αγοριού.

Μάλιστα η παρέα είπε στον πατέρα πως δεν είχαν καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και ξεκαθάρισε πως ο γιός του δεν αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας και από μικρός ασχολείτο με τον αθλητισμό. «Από μικρός έπαιζε μπάσκετ, λίγο ποδόσφαιρο και τώρα τελευταία χόρευε» λέει συγκινημένος.

Ο 18χρονος διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Τζάνειο νοσοκομείο, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών κατέληξε λίγο αργότερα.

Σοκαρισμένοι οι συγγενείς του 18χρονου

Στην ίδια εκπομπή μίλησαν και συγγενείς του 18χρονου. «Μια χαρά παιδί ήταν, έμενε μόνο του. Του είχαν νοικιάσει οι γονείς κάποιο δωμάτιο στην Αθήνα», τόνισε αρχικά ένας συγγενής του 18χρονου, ενώ σύμφωνα με το νοσοκομείο είπε πως «πέθανε από καρδιά. Τώρα, ποια εικόνα υπάρχει δεν ξέρω».

«Έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ, είναι άδικο. Είχε έρθει για σπουδές εδώ. Δεν ξέρω γιατί έγινε, στα καλά καθούμενα, 18 χρονών παιδάκι» είπε άλλος συγγενής.

Τα πρώτα ευρήματα από την νεκροψία-νεκροτομή, σύμφωνα με την εκπομπή, δεν αποσαφηνίζουν την αιτία θανάτου του 18χρονου, ενώ αναμένονται οι ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις για να πέσει «φως» στις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε την ζωή του.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ