Πειραιάς: Οι τοξικολογικές θα δώσουν απαντήσεις για τον θάνατο του 18χρονου έξω από κλαμπ – «Είχε όνειρα να σπουδάσει στην Αθήνα»

Απαντήσεις στις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε την ζωή του ο 18χρονος, έξω από κλαμπ στον Πειραιά, αναζητούν οι δικοί του άνθρωποι. Το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της Κυριακής. Ο 18χρονος Θωμάς κατέρρευσε έξω από το νυχτερινό κέντρο και παρά τις προσπάθειες των γιατρών του νοσοκομείου, όπου διακομίστηκε, τελικά εξέπνευσε λίγο αργότερα.

Η οικογένεια του 18χρονου από την Κω περιμένει το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης και σε δεύτερο χρόνο τα αποτελέσματα των ειδικών αναλύσεων, που αναμένεται να δείξουν αν τα ποτά που πλήρωσε και ήπιε ο 18χρονος στο μπαρ ήταν νοθευμένα.

Η τραγική είδηση έχει σκορπίσει την θλίψη σε συγγενείς και φίλους του αγοριού, που πέθανε ύστερα από μία νύχτα διασκέδασης.

Συγγενείς, ένας πρώην εργοδότης και μια φίλη του 18χρονου μίλησαν στην εκπομπή LiveNews. «Ήταν πάρα πολύ καλό παιδί, με αρχές, από καλή οικογένεια. Πολύ ευγενικό παιδάκι, πολύ ήσυχο. Όλο το μαγαζί κλαίει, κλαίμε όλοι. Δεν έχουμε μάθει τίποτα. Το μόνο που μάθαμε είναι από καρδιά, αλλά άλλοι λένε αυτό, άλλοι λένε ότι βγήκε να πιει ποτό και έπεσε κάτω. Έχουμε ακούσει πολλά πράγματα, δεν ξέρουμε τι έχει γίνει», δήλωσε φίλη του 18χρονου.

Ο θάνατος του 18χρονου αποδόθηκε σε ανακοπή καρδιάς. Όπως ανέφεραν φίλοι του, είχε καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ, όταν ξαφνικά έχασε τις αισθήσεις του. «Δεν έχει βγει κάποιο πόρισμα», σημείωσε ο θείος του.

Εν αναμονή των τοξικολογικών εξετάσεων, ζητήθηκαν διπλές στοχευμένες εξετάσεις, για να διαπιστωθεί αν μέσα στο αλκοόλ υπήρχαν πρόσθετες ουσίες, που προκάλεσαν τον θάνατο του Θωμά. «Δεν έχουν πει τίποτα, θα περιμένουν τις τοξικολογικές εξετάσεις», λέει ο θείος του.

Οι πρόσθετες εξετάσεις θα γίνουν σε δύο διαφορετικά εργαστήρια για να διαπιστωθεί αν το αλκοόλ που σέρβιραν στον 18χρονο ήταν νοθευμένο, όπως φοβούνται συγγενείς και φίλοι του.

Όνειρό του ήταν να σπουδάσει στην Αθήνα

Ο 18χρονος Θωμάς μεγάλωσε στην Κω. Ήταν λάτρης των παραδοσιακών χορών και το περασμένο καλοκαίρι είχε πιάσει δουλειά σε νυχτερινό κέντρο του νησιού. « Άδικος θάνατος. […] Γενικώς δεν έπινε, ούτε σε εμάς. Εξαιρετικός και σαν εργαζόμενος και σαν χαρακτήρας», δήλωσε ο πρώην εργοδότης του 18χρονου.

Με τον χαρακτήρα του έχτιζε φιλίες και με το ήθος του, κέρδιζε τον σεβασμό συναδέλφων, εργοδοτών αλλά και πελατών, όπως λέει μία φίλη του στην ίδια εκπομπή. «Ήταν ένα πάρα πολύ καλό παιδί, που είχε όνειρα να πάει να σπουδάσει στην Αθήνα», λέει φίλη του και προσθέτει: «Δούλευε πρωινή δουλειά, χόρευε, λάτρευε τον χορό, λάτρευε την παραδοσιακή μουσική. Του άρεσε πολύ αυτό. Ονειρευόταν να πάει στην Αθήνα να βγάλει τις σπουδές του. Ήταν χαμογελαστό παιδί, πάντα με τον καλό λόγο και πάντα με τα αστεία του σε όλους μας, πολύ ευγενικό παιδάκι».

Δείτε το βίντεο:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ