Πειραιάς: «Δεν πέθανε από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ» – Συγκλονίζει η μητέρα του 18χρονου που πέθανε σε μπαρ

Απαντήσεις ζητάει η οικογένεια του 18χρονου, ο οποίος έχασε την ζωή του σε μπαρ στον Πειραιά. Η μητέρα του 18χρονου ξεκαθαρίζει ότι ο γιος της δεν είχε καταναλώσει πολύ αλκοόλ, όπως ειπώθηκε αρχικά, ούτε είχε κάποιο άλλο πρόβλημα υγείας.

Ο 18χρονος λιποθύμησε στο νυχτερινό μαγαζί και διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί έδωσαν μάχη για περισσότερο από μία ώρα ώστε να τον επαναφέρουν, χωρίς, όμως, αποτέλεσμα. Πριν από τέσσερις μόλις μήνες είχε έρθει στην Αθήνα από την Κω, τον τόπο καταγωγής του, για τις σπουδές του.

Συντετριμμένη η μητέρα του μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο Star, διευκρινίζοντας ότι το παιδί της δεν έχασε την ζωή του εξαιτίας υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ.

«Δεν ξέρουμε κάτι ακόμη, οι τοξικολογικές αργούν. Θέλουν 8 μήνες, Το παιδί δεν είχε κάτι. Από εκεί και πέρα δεν ξέρουμε κάτι. Το παιδί μου ξέρω ότι δεν είχε τίποτα. Απλά περιμένουμε», είπε αρχικά.

Απαντώντας σε ερώτημα εάν ο θάνατός του οφείλεται σε υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ, η μητέρα του 18χρονου απάντησε: «όχι, δεν ισχύει αυτό». «Οι πρώτες αιματολογικές εξετάσεις έδειξαν ότι δεν είχε πιει πολύ αλκοόλ, αλλά ελάχιστη ποσότητα. Το παιδί μου δεν έπινε πολύ και το ξέρω πολύ καλά», εξήγησε η μητέρα.

Όπως είπε, η ίδια έμαθε τα τραγικά νέα το πρωί του Σαββάτου από έναν φίλο του παιδιού του. Είπε ακόμη πως οι γιατροί της μετέφεραν ότι ο γιος της πέθανε λόγω υπερτροφίας της καρδιάς, ωστόσο η ίδια ανέφερε πως ο 18χρονος δεν αντιμετώπιζε πρόβλημα με την καρδιά του ή κάποιο άλλο παθολογικό θέμα.

«Ήθελε να σπουδάσει ηλεκτρολογία, αλλά δεν πρόλαβε...», κατέληξε η μητέρα του 18χρονου.

Δείτε το βίντεο:

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ