Πάτρα: Τι θα αναφέρει στο αίτημα αποφυλάκισης η Ρούλα Πισπιρίγκου

Μετά την εμφάνιση του στην ανακρίτρια, ο Μάνος Δασκαλάκης έκανε νέες δηλώσεις στις κάμερες, δείχνοντας μεταξύ άλλων πως δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει τα όσα κατηγορείται πως έχει κάνει η εν διαστάσει σύζυγός του, Ρούλα Πισπιρίγκου. Η τελευταία βρίσκεται στις φυλακές Κορυδαλλού για τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας. Οι εξελίξεις στην υπόθεση που έχει συνταράξει την Πάτρα και όχι μόνο, είναι ραγδαίες.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου θα καταθέσει αίτημα αποφυλάκισης στο δικαστικό συμβούλιο.

Συγκεκριμένα η κατηγορουμένη θα ζητήσει να βγει από τη φυλακή έως ότου ολοκληρωθεί η έρευνα καθώς υποστηρίζει πως υπάρχουν κενά, όσον αφορά στη χορήγηση της κεταμίνης και στο ποιος την έδωσε στην Τζωρτζίνα και μάλιστα θα υποστηρίξει πως αν σε περίπτωση αυτά τα κενά συμπληρωθούν και δεν την δικαιώσουν, θα επιστρέψει στη φυλακή.

Την ίδια ώρα, μετά την εμφάνισή του στην ανακρίτρια, ο Μάνος Δασκαλάκης προέβη σε νέες δηλώσεις αναφορικά με τις εξελίξεις στην υπόθεση δηλώνοντας μεταξύ άλλων σύμφωνα με το MEGA:

«Ήταν μία άψογη μάνα για όλους. Όλες αυτές τις ημέρες ψάχνω να βρω ένα ύποπτο περιστατικό, ότι κάτι έκανε αυτή στα παιδιά, αλλά δεν βρίσκω. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι. Όταν βρέθηκε η κεταμίνη στην Τζωρτζίνα, μου τηλεφώνησε η Ρούλα και μου είπε: “Είδες τι βρέθηκε στο παιδί μας;” και της απάντησα: “Μη δίνεις σημασία, ό, τι θέλουν γράφουν”».

Αναφορικά με το tablet, ο Μάνος Δασκαλάκης υποστήριξε πως η Ρούλα Πισπιρίγκου πάντοτε έβαζε με τα παιδιά ένα αναμνηστικό – στα δύο πρώτα έβαλε από ένα αρκουδάκι- ωστόσο η επιλογή του tablet είχε κάνει και του ίδιου εντύπωση.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του MEGA:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ