Πάτρα: Τι κατέσχεσε η αστυνομία από το σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου – Το αινιγματικό ανώνυμο σημείωμα στην είσοδο

Έρευνα στο σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου στην Πάτρα, πραγματοποίησαν σήμερα αστυνομικοί της Ασφάλειας παρουσία εισαγγελέα και κατόπιν σχετικής εντολής του ανακριτή Αθηνών. Η Ρούλα Πισπιρίγκου κατηγορείται για τη δολοφονία της μεγαλύτερης κόρης της, της 9χρονης Τζωρτζίνας και τη Δευτέρα θα οδηγηθεί ενώπιον του ανακριτή. Την ίδια στιγμή, στο “κάδρο” των ερευνών μπαίνουν και οι θάνατοι των άλλων δύο κοριτσιών, των μικρότερων αδελφών της Τζωρτζίνας. Της Μαλένας και της Ιριδας. Το βρέφος είχε βρεθεί νεκρό μέσα στην κούνια του, στο σπίτι της οικογένειας.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το thebest.gr, η έρευνα των στελεχών της Ασφάλειας Πατρών στο σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου διήρκεσε 2,5 ώρες, ενώ παρούσα ήταν και η αδελφή της, Δήμητρα Πισπιρίγκου. Σημειώνεται, ότι όταν η αδελφή άνοιξε την πόρτα στους αστυνομικούς, καταγράφηκε να παίρνει και να πετάει εκνευρισμένα κάποια από τα λουλούδια που είχαν αφήσει στην εξώπορτα του σπιτιού κάποιοι γείτονες, στη μνήμη των παιδιών.

Όλα τα αντικείμενα που κατασχέθηκαν από το σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου θα παραδοθούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αθήνας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες της ιστοσελίδας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

– 50 ηρεμιστικά χάπια

– 1 smart τηλεόραση

– συσκευές κινητών τηλεφώνων

– ένα laptop

– ένα tablet

– βιβλία και ζωγραφιές της Τζωρτζίνας

Στις ηλεκτρονικές συσκευές αναμένεται να διενεργηθεί εξονυχιστικός έλεγχος, σε μία προσπάθεια να εντοπιστούν περισσότερα στοιχεία για την υπόθεση που συγκλονίζει την κοινή γνώμη.

σημείωμα - σπίτι Πισπιρίγκου

Το αινιγματικό σημείωμα: “Συγνώμη, έσωσα μια φόνισσα…”

“Έπρεπε να σε είχα αφήσει να πεθάνεις. Συγνώμη ψυχούλες μου. Δεν ήξερα ότι έσωσα μία φόνισσα…  Συγνώμη δεν μπορώ να το πιστέψω…”.

Αυτό έγραφε το αινιγματικό, ανώνυμο, σημείωμα πάνω σε ένα λευκό χαρτί, που από το μεσημέρι της Παρασκευής βρίσκεται στην είσοδο του σπιτιού της Ρούλας Πισπιρίγκου. Σύμφωνα με το dete.gr, αυτό το σημείωμα δεν υπήρχε το πρωί στο συγκεκριμένο σημείο.

Σημειώνεται ότι μέχρι και αυτή την ώρα, παραμένει άγνωστο το ποιος έχει γράψει αυτό το μήνυμα.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ