Πάτρα: Τι έδειξε η νευρολογική εξέταση του 6χρονου που τραυματίστηκε σε αγώνα καρτ

Δεν πραγματοποιήθηκε τελικά σήμερα η διαδικασία “αφύπνισης” του 6χρονου Φώτη, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στο ατύχημα που συνέβη στον αγώνα καρτ, στην Πάτρα, το μεσημέρι της Κυριακής.

Ο 6χρονος, που έχει υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, παραμένει διασωληνωμένος στη ΜΕΘ Παίδων του Νοσοκομείου του Ρίου και φαίνεται πως οι γιατροί είναι αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας του.

Ο αναπληρωτής διοικητής του νοσοκομείου, Δημήτρης Μπάκος, δήλωσε στο thebest.gr ότι τα ευρήματα που προέκυψαν από τον νευρολογικό έλεγχο που έγινε στον 6χρονο Φώτη, είναι θετικά.

«Αύριο θα γίνει μαγνητική και θα εκτιμήσουμε την πορεία της αποσωλήνωσης εκ νέου. Τα ευρήματα του νευρολογικού προφίλ του παιδιού κατά τον έλεγχο είναι όλα θετικά» ανέφερε ο κ. Μπάκος.

Πάτρα καρτ

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα στις 12 το μεσημέρι ο 6χρονος υπεβλήθηκε σε εξέταση μείωσης της καταστολής και καταγραφής των αντιδράσεών του. Πρόκειται για μία εξέταση που ονομάζεται “νευρολογικό παράθυρο”.

Η προσπάθεια αφύπνισης του Φώτη ενδεχομένως θα γίνει αύριο, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Πάτρα: Ο οδηγός του καρτ επισκέφτηκε τον 6χρονο

Στην υγεία του παιδιού αναφέρθηκε χθες και ο οδηγός του καρτ, Νίκος Σαρδέλης, ο οποίος, μάλιστα, αποκάλυψε και τι έκανε με το που έμεινε ελεύθερος.

Μιλώντας στο MEGA για το περιστατικό, υποστήριξε ότι “σε κάθε περίπτωση προέχει η υγεία του παιδιού. Επισκέφτηκα το νοσοκομείο με το που αφέθηκα ελεύθερος”.

“Είμαι και εγώ πατέρας δύο αγοριών και είναι πολύ σημαντικό για μένα να επανέλθει η υγεία του παιδιού. Βρίσκεται στη ΜΕΘ, απ’ ότι λένε οι γιατροί τα νέα είναι σχετικά καλά, δηλαδή δεν έχει μεγάλους τραυματισμούς αλλά ακόμα διατηρείται σε κατάσταση καταστολής”, είπε ακόμη.

Πάτρα: ΒΙΝΤΕΟ ντοκουμέντο από το ατύχημα – Η στιγμή που τραυματίστηκε ο 6χρονος

Σοκάρουν οι εικόνες από το ατύχημα στους αγώνες καρτ στην Πάτρα, όπου τραυματίστηκε σοβαρά ο 6χρονος Φώτης.

Η ΕΡΤ δημοσίευσε την Κυριακή ένα βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή του ατυχήματος.
Όπως φαίνεται στις εικόνες, ο οδηγός του καρτ χάνει τον έλεγχο του οχήματος. Μπαίνει μπροστά στο μονοθέσιο που βρίσκεται δίπλα του. Τα δύο καρτ ακουμπούν ρόδα με ρόδα και στη συνέχεια το ένα προσκρούει στα κιγκλιδώματα και σχεδόν “πετάει”. Πίσω από τα κιγκλιδώματα βρισκόταν ο μικρός Φώτης.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ