Πάτρα: Ο Στράτος Τζώρτζογλου πήρε μέρος στους αγώνες καρτ – Η ανάρτηση για το ατύχημα

Ο Στράτος Τζώρτζογλου πήρε μέρος τους αγώνες καρτ στην Πάτρα, όπου σημειώθηκε το τρομακτικό ατύχημα με τον τραυματισμό του 6χρονου παιδιού.

Το αποκάλυψε ο ίδιος με ανάρτησή του στο Instagram, εκφράζοντας παράλληλα τη λύπη του για το ατύχημα με τον 6χρονο.

“”Λυπάμαι πραγματικά που συνέβη το ατύχημα με το παιδάκι – σε μια εκδήλωση με καθαρά φιλανθρωπικό χαρακτήρα και γώ δυστυχώς βρισκόμουν εκεί παίρνοντας μέρος στους αγώνες!” έγραψε ο Στράτος Τζώρτζογλου.

“Ευτυχώς οι έμπειροι γιατροί του νοσοκομείου είναι αισιόδοξοι σχετικά με την εξέλιξη και ελπίζω στο μέλλον τα μέτρα προστασίας να καλύπτουν όλους τους πιθανούς κινδύνους , γιατί το άθλημα είναι σαφώς ασφαλέστερο από τους δρόμους της Ελλάδας και βοηθάει πολλούς ανθρώπους να μαθαίνουν την συμπεριφορά που χρειάζεται να έχει κανείς όταν κρατάει τιμόνι ! Ελπίζω αυτό το συμβάν να μην έχει προεκτάσεις!” συμπλήρωσε ο Στράτος Τζώρτζογλου.

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε ο Στράτος Τζώρτζογλου

Πάτρα: Συλλήψεις για το ατύχημα του 6χρονου σε αγώνα καρτ
Την ίδια ώρα, νέες πληροφορίες έρχονται στο φως σχετικά με το σοκαριστικό ατύχημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, οι προσαγωγές των πέντε ατόμων, που φέρονται να έχουν την ευθύνη για την παραλίγο τραγωδία, μετατράπηκαν σε συλλήψεις.

Η ιστοσελίδα επικαλείται πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες οι συλλήψεις αφορούν στους διοργανωτές, τον οδηγό του οχήματος και τους υπεύθυνους ασφαλείας.

Μέχρι αυτή την ώρα, οι συλληφθέντες κρατούνται στο Αστυνομικό Μέγαρο της οδού Ερμού, ενώ αύριο αναμένεται να περάσουν την πόρτα του εισαγγελέα στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Σημειώνεται ότι ο 6χρονος νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ Παίδων-Εφήβων του πανεπιστημιακού νοσοκομείου της Πάτρας.

Η στιγμή του ατυχήματος 

Στο βίντεο που δημοσίευσε η Δημόσια Τηλεόραση, σοκάρει η στιγμή του ατυχήματος.

Όπως φαίνεται στις εικόνες, ο οδηγός του καρτ χάνει τον έλεγχο του οχήματος. Μπαίνει μπροστά στο μονοθέσιο που βρίσκεται δίπλα του. Τα δύο καρτ ακουμπούν ρόδα με ρόδα και στη συνέχεια το ένα προσκρούει στα κιγκλιδώματα και σχεδόν πετάει…

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ