Πάτρα: Οι γιατροί της Τζωρτζίνας είχαν απευθυνθεί στο “Χαμόγελο του Παιδιού” – Οι υποψίες και η συμβουλή να απευθυνθούν στον εισαγγελέα

Νέα αποκαλυπτικά στοιχεία για την υπόθεση θρίλερ με τους θανάτους των τριών κοριτσιών της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα, βλέπουν το φως της δημοσιότητας, ενώ βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη η έρευνα των ιατροδικαστικών και αστυνομικών Αρχών, προκειμένου να πέσει “φως” στις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασαν τη ζωή τους τα τρία αγγελούδια. 

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε η εκπομπή “Tlive” στον Alpha, οι γιατροί σε νοσοκομείο της Πάτρας, όπου νοσηλεύτηκε η Τζωρτζίνα είχαν επικοινωνήσει με το “Χαμόγελο του Παιδιού” τον Απρίλιο του 2021. Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, οι γιατροί είχαν υποψίες για την υπόθεση και ενημέρωσαν σχετικά το “Χαμόγελο του Παιδιού” που τότε τους “καθοδήγησε” ώστε να απευθυνθούν στον εισαγγελέα, που είναι ο πλέον αρμόδιος φορέας.

Όταν είχαν πεθάνει και οι δύο αδελφούλες της, η Τζωρτζίνα εισήχθη στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο της Πάτρας, όπου έπαθε ανακοπή, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, με αποτέλεσμα να μείνει τετραπληγική, με μόνιμη εγκεφαλική βλάβη. Στη συνέχεια, το παιδί διακομίστηκε στη ΜΕΘ, στο νοσοκομείο του Ρίου.

Όπως μετέδωσε η εκπομπή, από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών ζήτησαν τη συνδρομή του “Χαμόγελου του Παιδιού” για την υποστήριξη των γονιών της Τζωρτζίνας. Συγκεκριμένα, ενώ σε πρώτη φάση ζητήθηκε συνδρομή ψυχολόγου ή κοινωνικού λειτουργού, ώστε να επικοινωνήσουν με την οικογένεια. Σε δεύτερη φάση, οι γιατροί μίλησαν ανοιχτά στο “Χαμόγελο του Παιδιού” πως έχουν κάποιες υποψίες για την υπόθεση.

Τότε, ήταν που από το “Χαμόγελο του Παιδιού” είπαν στους γιατρούς ότι θα πρέπει να απευθυνθούν στην εισαγγελία.

Την είδηση επιβεβαίωσε και η Μαίρη Μαρκάτη, ψυχολόγος στο “Χαμόγελο του Παιδιού”, που μίλησε στην ίδια εκπομπή.

“Οι γιατροί μας δήλωσαν ότι είχαν κάποιες υποψίες σχετικά με την υπόθεση και έχοντας μία πολύ καλή επικοινωνία με τους γιατρούς, τους καθοδηγήσαμε ώστε να απευθυνθούν άμεσα στον εισαγγελέα ως τον πλέον αρμόδιο”, είπε η ψυχολόγος και διευκρίνισε ότι όλα αυτά, συνέβησαν τον Απρίλιο του 2021.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ