Πάτρα: Ο άγνωστος καβγάς Πισπιρίγκου – Δασκαλάκη – «Για τα δύο παιδιά δεν βάζω το χέρι μου στο Ευαγγέλιο»

Η υπόθεση με τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου που κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης, Τζωρτζίνας συγκλονίζει την Πάτρα και το πανελλήνιο. Η εφημερίδα «Πελοπόννησος» αναφέρει ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης είχαν έναν άγριο καβγά μεταξύ τους μπροστά σε τρίτα πρόσωπα.

Όπως αναφέρεται σε σημερινό δημοσίευμα, ο καβγάς του ζευγαριού έγινε παρουσία δύο θεσμικών παραγόντων και προκάλεσε τεράστια ερωτήματα.

Όλα άρχισαν όταν ο πατέρας των τριών κοριτσιών άφησε υπονοούμενα για την εν διαστάσει συζυγό του, λέγοντάς της μάλιστα ότι «για τα δύο παιδιά δεν βάζω το χέρι μου στο Ευαγγέλιο».

Πάτρα Ρούλα Πισπιρίγκου

Το γεγονός αυτό προκάλεσε την οργή της Ρούλας Πισπιρίγκου και τελικά οι δυο τους πιάστηκαν στα χέρια.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις αστυνομικών, η Ρούλα ενδέχεται με κάποιον τρόπο να «κρατάει» τον Μάνο, αλλά και το αντίστροφο και να κρύβουν θλιβερές αλήθειες.

Οι σοβαρές κρίσεις στον γάμο του ζευγαριού σε ημερομηνίες λίγο πριν φύγουν τα κοριτσάκια από τη ζωή, παραπέμπουν, κατά την κρίση των αστυνομικών, στο κίνητρο.

Οι υποψίες των γιατρών

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι γιατροί στο Καραμανδάνειο και το Ρίο, πράγματι, ήταν υποψιασμένοι για τα όσα ανερμήνευτα συνέβαιναν στην Τζωρτζίνα, όταν υπήρχε στο δωμάτιο μόνο η Ρούλα.

Πισπιρίγκου Πάτρα

Ωστόσο, «μοιράζονταν» τις υποψίες μόνο μεταξύ τους, αφού δεν απευθύνθηκαν στην Εισαγγελία ή την Αστυνομία. Τους μήνες που νοσηλευόταν η Τζωρτζίνα στην Πάτρα, ωστόσο έκαναν τα πάντα για το κοριτσάκι, με υψηλό αίσθημα ευθύνης και αδιαμφισβήτητη επιστημονική επάρκεια.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ