Πάτρα: «Ήταν μία ήσυχη κοπέλα, είμαστε όλοι σε σοκ» λέει στο enikos.gr γείτονας της 23χρονης που «βούτηξε» στο κενό

«Είδαμε να φτάνουν οι αρχές, καταλάβαμε πως κάτι δεν πάει καλά και μετά μάθαμε πως η κοπέλα αυτοκτόνησε». Με αυτά τα λόγια περιγράφει στο enikos.gr γείτονας της 23χρονης που αυτοκτόνησε στην Πάτρα τι ακριβώς συνέβη.

Του Μίλτου Σακελλάρη

«Όσο την έβλεπα ήταν μία ήσυχη κοπέλα. Δεν ξέραμε να έχει κάτι. Είδαμε το ασθενοφόρο από μπαλκόνι και καταλάβαμε πως κάτι δεν πάει καλά. Μάθαμε ότι αυτοκτόνησε. Αυτό είπε και η αστυνομία, εδώ επικρατούσε πανικός. Είμαστε όλοι σοκαρισμένοι. Έφυγε ένας τόσο νέος άνθρωπος», τόνισε ο ίδιος άνδρας στην περιγραφή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες συγγενικά πρόσωπα της άτυχης κοπέλας έφτασαν στην περιοχή και προσπαθούν να διαπιστώσουν τι ακριβώς συνέβη.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως όλοι είναι συντετριμμένοι με την απώλεια και δεν μπορούν να πιστέψουν πως ο άνθρωπός τους αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του με αυτόν τον τρόπο.

Το χρονικό

Άνδρες της Ασφάλειας και του Β’ ΑΤ, μόλις ενημερώθηκαν για το τραγικό συμβάν, έσπευσαν στον χώρο και αφού οι γιατροί και διασώστες του ΕΚΑΒ διαπίστωσαν τον ακαριαίο θάνατο της 23χρονης, μπήκαν με τη βοήθεια κλειδαρά στο διαμέρισμά της.

Εκεί, σύμφωνα με πληροφορίες της «Πελοποννήσου της Δευτέρας», βρήκαν τρία κουτιά με αντικαταθλιπτικά χάπια, αλλά αυτό που πιστοποίησε την αυτοκτονία ήταν τα μηνύματα της φοιτήτριας στο viber και στο messenger σε δικά της πρόσωπα.

«Δεν υπάρχει λόγος να ζω άλλο και να βασανίζω τους γονείς μου, αφού δεν μπορώ να γίνω καλά… Δεν υπάρχει λόγος να χαλάνε άλλα λεφτά χωρίς λόγο…» ήταν ένα από τα τραγικά μηνύματα.

Η κοπέλα, όπως έλεγε ανώτατο στέλεχος της ΕΛ.ΑΣ., σύμφωνα με την ιστοσελίδα, pelop.gr, αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και δυστυχώς σε μια έξαρση πήρε την απόφαση να δώσει τέλος στη ζωή της με αυτό τον τραγικό τρόπο, πηδώντας στο κενό από τον 5ο όροφο.

Οι ένοικοι της πολυκατοικίας, σε σοκ, αντίκρισαν την 23χρονη χωρίς τις αισθήσεις της στον ακάλυπτο της πολυκατοικίας, ενημέρωσαν άμεσα ΕΛ.ΑΣ. και ΕΚΑΒ, αλλά ήταν πλέον πολύ αργά. Λίγη ώρα μετά, αστυνομικός ενημέρωσε τους γονείς της φοιτήτριας για το συμβάν.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ