Πάτρα: Δύο ώρες έμειναν στη ΓΑΔΑ η μητέρα και η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου – Η στιγμή της αποχώρησής τους – ΦΩΤΟ

Δύο ώρες παρέμειναν στη ΓΑΔΑ η μητέρα και η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου. Η μάνα των τριών κοριτσιών από την Πάτρα κατηγορείται για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας, η οποία κατέληξε στα τέλη του Ιανουαρίου στο “Παίδων” όπου νοσηλευόταν. Σύμφωνα με τη δικογραφία, ο θάνατος του παιδιού επήλθε συνεπεία “θανατηφόρου δηλητηρίασης από φαρμακευτική ουσία”, την κεταμίνη. 

Η μητέρα και η αδελφή της 33χρονης κατηγορούμενης αποχώρησαν βιαστικά από τη ΓΑΔΑ αργά το απόγευμα της Πέμπτης. Η Δήμητρα Πισπιρίγκου εξήλθε πρώτη, ενώ ακολουθούσε η μητέρα της, Ελένη. Η μία γυναίκα κρατούσε την άλλη και έφυγαν γρήγορα, ενδεχομένως σε μία προσπάθεια να αποφύγουν τους δημοσιογράφους, που βρίσκονταν έξω από το κτίριο.

Πάτρα - μητέρα και αδελφή Πισπιρίγκου

Και οι δύο φορούσαν τις κουκούλες από τα μπουφάν τους, γυαλιά και προστατευτικές μάσκες λόγω του κορονοϊού. Είχαν μαζί τους εμφιαλωμένα μπουκάλια με νερό και μια τσάντα με προσωπικά αντικείμενα της 33χρονης.

“Σας παρακαλούμε πολύ κάντε μας τη χάρη” ήταν τα μόνα λόγια που είπαν στους δημοσιογράφους, όταν προσήλθαν στη ΓΑΔΑ.

Πάτρα - μητέρα και αδελφή Πισπιρίγκου

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο γυναίκες επισκέφτηκαν την Ρούλα Πισπιρίγκου, προκειμένου να την δουν, να μιλήσουν μαζί της και να την προμηθεύσουν με ρούχα για το διάστημα που θα παραμείνει στη ΓΑΔΑ, έως τη Δευτέρα όταν και θα απολογηθεί στον ανακριτή.

Πάτρα - μητέρα και αδελφή Πισπιρίγκου

Η μητέρα και η αδελφή έχουν δηλώσει ότι την στηρίζουν και ότι δεν πιστεύουν τις κατηγορίες που τις έχουν απαγγελθεί.

ΦΩΤΟ: ΙΝΤΙΜΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ