Πάτρα: «Δεν γνωρίζαμε καν ότι έχει πεθάνει» – Τι λέει ο πρώτος ξάδελφος της σπιτονοικοκυράς

Στο μικροσκόπιο των αστυνομικών Aρχών έχει μπει πλέον και ο θάνατος της σπιτονοικοκυράς του ζευγαριού στην Πάτρα, μετά την καταγγελία ότι ο πατέρας των τριών κοριτσιών, Μάνος Δασκαλάκης πούλησε με πληρεξούσιο ένα διαμέρισμα ιδιοκτησίας της.

Για τα όσα ακούγονται γύρω από το όνομα της σπιτονοικοκυράς που πέθανε το Φθινόπωρο του 2020, μίλησε στην ΕΡΤ1 ο πρώτος ξάδελφός της, Κωνσταντίνος Κούτρας.

«Εμείς δεν γνωρίζουμε τίποτα. Ούτε για τον θάνατο της Ευγενίας. Δεν γνωρίζαμε τίποτα. Ό, τι έχουμε πληροφορηθεί το έχουμε μάθει από τα κανάλια», δήλωσε ο κ. Κούτρας και πρόσθεσε:

Ρούλα Πισπιρίγκου- Μάνος Δασκαλάκης

«Μια φορά την έχω δει στα 65 μου χρόνια. Κανένας δεν μας ενημέρωσε για τον θάνατό της. Προσωπικά δεν έχω πάει στο σπίτι στην Πάτρα».

Σύμφωνα με όσα είπε ο ίδιος, «θα περιμένουμε να δούμε τα αποτελέσματα τα οποία θα βγουν. Είμαστε πάρα πολλά ξαδέλφια. Θα μαζευτούμε για να κάνουμε μία συνεννόηση για να δούμε πώς θα κινηθούμε».

«Δεν είχε με κανέναν συγγενή επαφή. Ήταν μοναχικό άτομο», σχολίασε για την ηλικιωμένη ιδιοκτήτρια της οικίας όπου διέμενε το ζευγάρι από την Πάτρα.

Μετά το θάνατο των τριών παιδιών που διερευνάται από τις Αρχές πλέον έχει αρχίσει προκαταρκτική εξέταση για τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς της 33χρονης κατηγορούμενης για την ανθρωποκτονία της Τζωρτζίνας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ