Πάτρα: Χαμός στο Twitter με ερώτηση της Κουτσελίνη στον Κατερινόπουλο – “Στο παιχνίδι σας δεν παίζω” απάντησε η παρουσιάστρια

Η υπόθεση θρίλερ με τους θανάτους των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα, βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος της κοινής γνώμης από τον περασμένο Ιανουάριο, όταν και εξέπνευσε αιφνίδια και υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες και το τρίτο κοριτσάκι, η 9χρονη Τζωρτζίνα. Έκτοτε η δημόσια συζήτηση, τόσο στην τηλεόραση όσο και στα social media έχει πάρει “φωτιά” σχετικά με την αιτία θανάτου των τριών μικρών παιδιών, με τις πληροφορίες, τα σενάρια, αλλά και τις φήμες να διαδέχονται η μία την άλλη.

Σήμερα, στο Twitter προκλήθηκε χαμός με αφορμή μία ερώτηση που απηύθυνε η Ζήνα Κουτσελίνη στον Θανάση Κατερινόπουλο, σχετικά με το γεγονός ότι ο πατέρας των παιδιών, Μάνος Δασκαλάκης, είχε μεταφέρει ο ίδιος τα όργανα της μικρής Ίριδας σε παθολογοανατομικό εργαστήριο, στα Ιωάννινα. Ο ταξίαρχος εν αποστρατεία της ΕΛ.ΑΣ. και επίτιμος πρόεδρος των αξιωματικών της αστυνομίας, βρισκόταν στο πλατό της σημερινής εκπομπής, προκειμένου να σχολιάσει και να ρίξει “φως”, με την εμπειρία και τις γνώσεις του, σε αυτή την υπόθεση, μυστήριο, που απασχολεί έντονα την κοινή γνώμη και βρίσκεται υπό τη διερεύνηση των ιατροδικαστικών και αστυνομικών Αρχών.

“Θα τα μεταφέρατε εσείς κύριε Κατερινόπουλε τα όργανα του παιδιού σας;” ρώτησε η Ζίνα Κουτσελίνη τον ταξίαρχο εν αποστρατεία της ΕΛ.ΑΣ., ο οποίος, ως γνωστόν, έχει χάσει τον γιο του, πριν από μερικά χρόνια.

“Ζήνα, επέτρεψε μου… βγάζω το καπέλο που δεν φοράω ή θα βγάλω μαλλιά σε αυτό το ζευγάρι με αυτή την ολύμπια ψυχραιμία και ηρεμία που έχουν και επιδεικνύουν προς τα έξω… Εγώ δεν θα μπορούσα, δεν θα μπορούσα ποτέ. Εδώ, όμως δεν φταίει ο άνθρωπος που τα μετέφερε, φταίνε εκείνοι που του τα έδωσαν”, απάντησε ο Θανάσης Κατερινόπουλος.

Ωστόσο, χρήστες του Twitter έσπευσαν να επικρίνουν την παρουσιάστρια για την ερώτηση που απηύθυνε στον Θανάση Κατερινόπουλο. Δείτε ορισμένες χαρακτηριστικές αναρτήσεις:
twitter - Κουτσελίνη
twitter - Κουτσελίνη
twitter - Κουτσελίνη
twitter - Κουτσελίνη

Η οργισμένη απάντηση της Ζήνας Κουτσελίνη και το σχόλιο του Θανάση Κατερινόπουλου

Η παρουσιάστρια θέλησε να απαντήσει στους χρήστες του Twitter, καθώς πληροφορήθηκε κατά τη διάρκεια της εκπομπής για τις αντιδράσεις που προκάλεσε η ερώτησή της.

“Αγαπητοί μου τηλεθεατές εδώ κάνουμε παρέα. Αν θέλετε να αποκόβετε λέξεις και φράσεις, δεν σας τιμά καθόλου. Είπα πολύ συγκεκριμένα πράγματα όταν μιλήσαμε για μεταφορά οργάνων από τον Μάνο Δασκαλάκη. Θα σας παρακαλέσω πάρα πολύ, ρώτησα ευθέως όλους τους καλεσμένους, αν θα είχαν αυτή τη δύναμη, να μεταφέρουν τα όργανα του δικού τους παιδιού κι έτσι ρώτησα και τον κύριο Κατερινόπουλο. Κύριε Κατερινόπουλε, γιατί έχει γίνει ένας χαμός, ότι εγώ σας έχω φέρει σε δύσκολη θέση που ρώτησα, ήταν ένα κομμάτι κουβέντας, να το ξεκαθαρίσουμε”, είπε η Ζήνα Κουτσενίλη.

“Καθόλου”, τόνισε ο Θανάσης Κατερινόπουλος και συνέχισε: “Είναι έτσι κι εγώ ευθέως απαντώ, ότι δεν θα είχα τη δύναμη σε καμία περίπτωση να μεταφέρω τα όργανα του τεθνεώτος παιδιού μου, αφενός κι αφετέρου είπα ότι το πλαίσιο αυτό θα πρέπει να αλλάξει. Και είναι άλλο πράγμα κάποιος συγγενής να μεταφέρει τα όργανα ενός ανθρώπου που πέθανε κι είναι άλλο πράγμα να μεταφέρει κάποια δείγματα οργάνων ανθρώπου που είναι εν ζωή για να γίνουν εξετάσεις, κι αυτό είναι απαράδεκτο. Και το πρώτο είναι χειρότερο, γιατί μπορεί να υποστεί χίλια δυο πράγματα και κατά τη διαδρομή από τον οποιονδήποτε”.

Η παρουσιάστρια πήρε ξανά τον λόγο και εμφανώς εκνευρισμένη είπε, κοιτώντας την κάμερα: “Αυτοί που σας καθοδηγούν, σας καθοδηγούν λάθος, κι ο νοών νοείτω. Στο παιχνίδι σας δεν παίζω”.

“Δεν το εξέλαβα ποτέ ως επίθεση” συμπλήρωσε ο Θανάσης Κατερινόπουλος από την πλευρά του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ