Πάτρα: «Ανοίγουν» τηλέφωνα για τους «Θεματοφύλακες του Συντάγματος»

Στο “μικροσκόπιο” των Αρχών πρόκειται να μπει εκτός των άλλων και η Πάτρα όσον αφορά στον εντοπισμό «Θεματοφυλάκων του Συντάγματος» .

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα pelop.gr, δεν έχει παρέμβει ακόμα η Εισαγγελία στην αχαϊκή πρωτεύουσα, ωστόσο διακριτικά παρακολουθούνται οι ομάδες υποκινητών αναταραχών στην πόλη, αλλά και σε 2–3 ακόμη περιοχές του νομού.

Από αστυνομικής πλευράς βέβαια, η κατάσταση θεωρείται «ελεγχόμενη».

Πάντως, ο στόχος είναι να διαπιστωθεί αν και στην Πάτρα διαπράττονται τα αδικήματα της διέγερσης σε ανυπακοή, της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας και της εγκληματικής οργάνωσης.

Έρευνες για τα ίχνη των υποκινητών – «Ανοίγουν» τηλέφωνα

Όπως αναφέρει η ίδια ιστοσελίδα, οι θύλακες έχουν εντοπιστεί στη Πάτρα και ήδη οι διωκτικές αρχές «ανοίγουν» τηλέφωνα προκειμένου να διερευνηθεί η πιθανή ύπαρξη διασύνδεσης και συντονισμού ανάμεσα στους υποκινητές αναταραχής που δρουν σε διάφορες πόλεις.

Στο μεταξύ, πραγματοποιείται συλλογή υλικού από δημοσιεύματα του έντυπου και ηλεκτρονικού Τύπου που κάνουν αναφορά στη δράση της ομάδας «Θεματοφύλακας του Συντάγματος» τόσο την Πάτρα, όσο και στην υπόλοιπη χώρα.

Σύμφωνα με τα όσα είπε αστυνομική πηγή στην εφημερίδα «Πελοπόννησος», οι εντολές από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη είναι ξεκάθαρες και μιλάνε για μηδενική ανοχή στο φαινόμενο, ώστε να μην λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ