Θεσσαλονίκη: Παρέμβαση Εισαγγελέα για επεισόδιο σε ΚΕΠ – “Θεματοφύλακας του Συντάγματος” ζητούσε να ελέγξει τα πιστοποιητικά εμβολιασμού

Προκαταρκτική έρευνα παρήγγειλε η Εισαγγελία Πρωτοδικών για το επεισόδιο σε ΚΕΠ στη Θεσσαλονίκη, με πρωταγωνιστή άνδρα, που φέρεται να είναι μέλος της ομάδας “Θεματοφύλακες του Συντάγματος“.

Απαίτησε να ελέγξει τα πιστοποιητικά εμβολιασμού και τα rapid test των υπαλλήλων.

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών έδωσε εντολή στον εισαγγελέα πρωτοδικών να παραγγείλει έρευνα για τα αδικήματα της παράνομης βίας, σε απόπειρα και τετελεσμένη, και της διατάραξης λειτουργίας δημόσιας υπηρεσίας. Η προκαταρκτική έρευνα αναμένεται να διενεργηθεί από την αστυνομία.

Όπως φαίνεται στο βίντεο του Mega, διαμαρτύρεται αρχικά επειδή δεν του επέτρεψαν την είσοδο στα ΚΕΠ, καθώς δεν είχε κανένα πιστοποιητικό ή αρνητικό τεστ μαζί του, και με το επιχείρημα της «εσχάτης προδοσίας»,  παρενόχλησε τους υπαλλήλους, αξιώνοντας να ελέγξει τα πιστοποιητικά τους. Μάλιστα, σε μία προσπάθεια του προϊσταμένου του ΚΕΠ να τον ηρεμήσει του έδειξε το δικό του πιστοποιητικό εμβολιασμού και τα προσωπικά του στοιχεία.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ