Φρίκη στις ΗΠΑ: Η γνωριμία μέσω Facebook και η άγρια δολοφονία – Τον μαχαίρωσε και τον πάτησε με αυτοκίνητο

Μία γυναίκα από το Ουισκόνσιν των ΗΠΑ μαχαίρωσε άνδρα που γνώρισε στο Facebook και μετά τον πάτησε με το δικό του SUV. Και σαν να μην της έφταναν όλα αυτά, επέστρεψε και τον πάτησε άλλη μια φορά ώστε να βεβαιωθεί ότι είχε πεθάνει σίγουρα. Η 23χρονη κατηγορείται για τον φόνο του άνδρα τον οποίο είχε πρόσφατα γνωρίσει στο Facebook, αφού του κατάφερε αρκετές μαχαιριές, τον κλώτσησε και τον πάτησε με το δικό του αυτοκίνητο αφού είχαν περάσει μαζί τη μέρα, πίνοντας αλκοόλ και κάνοντας χρήση κοκαΐνης.

Η Λίντια Καρμόνα Καρταχένα συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή στο Μιλγουόκι και κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση πρώτου βαθμού και για κακουργηματική χρήση επικίνδυνου όπλου στη δολοφονία του 41χρονου Τσαντ Γουίλσον, ο οποίος υπερασπιζόταν τα δικαιώματα πρώην κρατουμένων, ενώ είχε συμμετάσχει σε ντοκιμαντέρ για τη μεταρρύθμιση της ποινικής δικαιοσύνης.

Σύμφωνα με την αγωγή που έχει στην κατοχή του το Daily Beast,  η μητέρα ενός παιδιού είπε ότι πάτησε τον Γουίλσον αρκετές φορές για να βεβαιωθεί ότι είναι νεκρός, επειδή, όπως υποστήριξε η ίδια, απείλησε να τραβήξει όπλο και αυτή πίστεψε ότι ο Γουίλσον ήταν μέλος συμμορίας και πως είχε πρόσβαση σε όπλα.

Η υπόθεση άρχισε να ξετυλίγεται την προηγούμενη Πέμπτη, το ξημέρωμα, όταν αναφέρθηκε μια ανθρωποκτονία στην αστυνομία. Αξιωματικοί που έφθασαν στο σημείο βρήκαν το θύμα να κείτεται στον δρόμο ενώ έφερε αρκετά τραύματα από μαχαίρι αλλά και άλλους τραυματισμούς σε όλο του το  σώμα.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή που διενήργησε τη νεκροψία, ο Γουίλσον πέθανε από βαρύ τραύμα και ο τρόπος θανάτου του θεωρήθηκε η ανθρωποκτονία.

Όταν η αστυνομία έφθασε στο σπίτι της γυναίκας, εκείνη βρισκόταν πίσω από το τιμόνι του αυτοκινήτου του Γουίλσον, μία μαύρη Cadillac SRX SUV του 2011, που είχε αίμα σε διάφορα σημεία όπως και η 23χρονη που είχε αίμα πάνω της.

Τη στιγμή της σύλληψης η 23χρονη έλεγε διάφορες ασυναρτησίες στους αστυνομικούς, όπως: “Ξέρω ότι τον χτύπησα για την ασφάλειά μου αλλά ήλπιζα ότι ήταν ακόμη καλά. Τέτοιος ακριβώς άνθρωπος είμαι, αλλά αρνούμαι 100% επειδή είμαι 23χρονών και έχω ένα δίχρονο στο σπίτι οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να με αναγκάσετε να πάω στον γιατρό αφού αισθάνομαι μια χαρά”.

Επίσης, σύμφωνα με τις καταγγελίες η γυναίκα είπε στους αξιωματικούς ότι ο άνδρας θα τραβούσε όπλο και έτσι εκείνη τον πάτησε”. Αυτόπτης μάρτυρας είπε ότι είδε την Καρμόνα Καρταχένα και τον Γουίλσον να μαλώνουν στον δρόμο και μετά άκουσε τις κραυγές του άνδρα για βοήθεια. “Η Καρμόνα Καρταχένα μετά τον έφθασε και τον κλώτσησε στο πρόσωπο ενώ ήταν στο έδαφος, σαν σκυλί” πρόσθεσε ο μάρτυρας. Στη συνέχεια η 23χρονη φέρεται να πήρε το αυτοκίνητο του άνδρα και να τον χτύπησε τρεις με τέσσερις φορές. Μετά έκανε μια στροφή στο τετράγωνο και τον πάτησε ξανά. “Ο μάρτυρας είπε ότι στο τέλος την είδε να πατάει τον άνδρα στον λαιμό και το κεφάλι” αναφέρεται στην καταγγελία.

Αρκετοί αυτόπτες ανέφεραν ότι είδαν τη γυναίκα να στέκεται πάνω από το άψυχο σώμα του Γουίλσον προτού μπει ξανά στο αυτοκίνητό του και φύγει, λίγο πριν η αστυνομία φθάσει στο σημείο του εγκλήματος.

Όταν ρωτήθηκε από τους ντετέκτιβ, η 23χρονη είπε ότι είχε γνωρίσει τον Γουίλσον πριν από μία ή δύο εβδομάδες στο Facebook αλλά την Τετάρτη στις 8 Δεκεμβρίου ήταν η πρώτη φορά που συναντήθηκαν. Όπως σημείωσε, ο Γουίλσον την είχε πάρει με το αυτοκίνητό του νωρίς εκείνη την ημέρα και οι δυο τους πέρασαν τις επόμενες 24 ώρες πίνοντας αλκοόλ και παίρνοντας ναρκωτικά, περιλαμβανομένης και της κοκαΐνης.

Στη διάρκεια του ραντεβού η δράστις του εγκλήματος είπε ότι το θύμα θύμωσε επειδή εκείνη έβαλε τον αναπτήρα και κούπες στο τραπέζι του, οπότε του ζήτησε να την πάει σπίτι. Στη διαδρομή, όπως υποστήριξε η γυναίκα, ο Γουίλσον έκανε στην άκρη και της είπε να βγει από το αυτοκίνητο, κάτι που την αναστάτωσε γιατί κουβαλούσε μία μεγάλη τσάντα με ρούχα. Τότε είπε ότι έβγαλε ένα μαχαίρι, πλησίασε τον Γουίλσον και άρχισε να τον μαχαιρώνει προκαλώντας του τραύματα στα πόδια και στην κοιλιά. Ο Γουίλσον αντιστάθηκε και τελικά πάνω στην πάλη της πήρε το μαχαίρι. Συνέχισε λέγοντας ότι πήρε τα κλειδιά του αυτοκινήτου και ένα σακίδιο πλάτης, μπήκε στο κάθισμα του οδηγού και προσπάθησε να τον πατήσει. Της ξέφυγε μερικές φορές αλλά τελικά “κατάφερε να τον χτυπήσει”

“Είδε ότι ακόμη κουνιόταν αφού τον είχε πατήσει την πρώτη φορά και το έκανε μερικές φορές ακόμη ώστε να βεβαιωθεί πως ήταν νεκρός. Δήλωσε ότι τον πάτησε την πρώτη φορά για να τον σκοτώσει” αναφέρεται στην καταγγελία εναντίον της.

Ακόμη είπε στην αστυνομία ότι έφθασε κοντά στον Γουίλσον και ήξερε ότι ήταν νεκρός, οπότε έσκυψε κοντά του για να του κλείσει τα μάτια. Έφυγε όταν άκουσε τις σειρήνες των περιπολικών που πλησίαζαν. Η γυναίκα εμφανίστηκε κλαίγοντας ενώπιον του δικαστηρίου τη Δευτέρα. Η εγγύησή της ορίστηκε στα 100.000 δολάρια. Αναμένεται να επιστρέψει στο δικαστήριο στις 23 Δεκεμβρίου. Αν καταδικαστεί για τις κατηγορίες αντιμετωπίζει ισόβια ποινή φυλάκισης συν πέντε χρόνια.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ