Πάτρα: Ανακρίνεται ο ανιψιός της 55χρονης που δολοφονήθηκε στο σπίτι της – Τα βίντεο με περούκα και μάσκα που τον «καίνε»

Μία ανάσα από την εξιχνίαση της υπόθεσης δολοφονίας της 55χρονης Νικολίτσας Μητροπούλου, μέσα στο σπίτι της στην Πάτρα, βρίσκονται οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την διερεύνηση της υπόθεσης. Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το tempo24.news, στο Αστυνομικό Μέγαρο ανακρίνεται από χθες ο 35χρονος ανιψιός της άτυχης γυναίκας, σε βάρος του οποίου φέρονται να υπάρχουν σοβαρά ενοχοποιητικά στοιχεία σε σχέση με το έγκλημα.

Δολοφονία 55χρονης στην Πάτρα: Την σκότωσαν για την περιουσία της; – Πού επικεντρώνονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ.

Πιο συγκεκριμένα, όπως προκύπτει από τα βίντεο από κάμερες ασφαλείας που διαθέτουν οι αστυνομικοί, καταγράφεται ο 35χρονος να βγαίνει από το σπίτι της θείας του το επίμαχο διάστημα που προσδιορίζεται ιατροδικαστικά η δολοφονία, δηλαδή την Τετάρτη 26 Ιουλίου, φορώντας περούκα, μάσκα και χειρουργικά γάντια.

Υπενθυμίζεται πως η 55χρονη βρέθηκε δολοφονημένη στο σπίτι την επόμενη ημέρα από οικείο της πρόσωπο, το οποίο και ειδοποίησε την Αστυνομία. Ο ύποπτος, πέταξε δύο σακούλες σκουπιδιών σε κάδο απορριμμάτων της περιοχής, ενώ πήρε μαζί του ακόμη μία, την οποία και πέταξε σε άλλο κάδο στο κέντρο της Πάτρας. Στη συνέχεια επιβιβάστηκε σε λεωφορείο του υπεραστικού ΚΤΕΛ Αχαΐας στον σταθμό της Ζαΐμη.

Έγκλημα στην Πάτρα: Θρίλερ με 55χρονη που εντοπίστηκε νεκρή στο σπίτι της – Τι έδειξε η ιατροδικαστική έκθεση

Πληροφορίες της ιστοσελίδας αναφέρουν πως μετά ταξίδεψε με προορισμό την Κόρινθο, όπου και για μικρό χρονικό διάστημα φιλοξενήθηκε από φιλικό του πρόσωπο, μία αλλοδαπή γυναίκα.

Τον εντόπισαν στην Κόρινθο

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας θεωρούσαν από την πρώτη στιγμή τον ανιψιό ως ύποπτο για την υπόθεση και τον αναζητούσαν. Οι υποψίες σε βάρος του προέκυπταν από το γεγονός ότι πριν από επτά χρόνια είχε κατηγορηθεί για την δολοφονία της 53χρονης μητέρας του και αδελφής της Νικολίτσας Μητροπούλου. Έπειτα από καταθέσεις συγγενικών του προσώπων, η κατηγορία που αντιμετώπιζε τότε είχε μετατραπεί κι έτσι αφέθηκε ελεύθερος.

Από την αρχή λοιπόν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών έψαχναν κάθε σημείο, όπου πιθανόν να βρισκόταν ο ανιψιός της δολοφονημένης γυναίκας.

Όταν διαπίστωσαν πως είχε αναχωρήσει με υπεραστικό λεωφορείο λίγη ώρα μετά την εγκληματική ενέργεια, κατάφεραν να τον εντοπίσουν στην Κόρινθο αξιοποιώντας πληροφορίες και στοιχεία, προερχόμενα ως επί το πλείστον από εταιρείες κινητής τηλεφωνίας.

Έτσι κατάφεραν να τον προσαγάγουν στην Ασφάλεια Πατρών, όπου και ανακρίνεται.

Αρνείται την κατηγορία

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, πάντως, ο ίδιος φέρεται να αρνείται την κατηγορία. Όμως, όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές τα στοιχεία σε βάρος του είναι αδιάσειστα.

Μάλιστα σήμερα η δικογραφία πρόκειται να διαβιβαστεί στον εισαγγελέα και αναμένεται η άσκηση ποινικής δίωξης και η έκδοση εντάλματος σύλληψης από τον ανακριτή.

Στη δικογραφία αναμένεται να προστεθούν τα αποτελέσματα ερευνών γενετικού υλικού που εντοπίστηκαν στο σπίτι της 55χρονης, που βρίσκονται στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αστυνομίας. Κατά πληροφορίες της ιστοσελίδας, πριν από την δολοφονία της 55χρονης είχε γίνει πάλη μεταξύ δράστη και θύματος.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ