Δολοφονία 55χρονης στην Πάτρα: Την σκότωσαν για την περιουσία της; – Πού επικεντρώνονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Ασφάλειας Πατρών για την εξιχνίαση της υπόθεσης της δολοφονίας μιας 55χρονης γυναίκας, η σορός της οποίας βρέθηκε μέσα στο σπίτι της, στην περιοχή της Άνω Πόλης το απόγευμα της Πέμπτης 27/7.

Από την ιατροδικαστική εξέταση προέκυψε ότι η 55χρονη από την Πάτρα είχε δεχθεί θανατηφόρα χτυπήματα στο κεφάλι με βαρύ αντικείμενο, ενώ ο θάνατός της προσδιορίζεται χρονικά το απόγευμα της Τετάρτης, δηλαδή 24 ώρες πριν βρεθεί το πτώμα. Την 55χρονη αναζητούσε φιλικό της πρόσωπο, που πήγε στο σπίτι της και την εντόπισε νεκρή.

Νεκρή 55χρονη στην Πάτρα

Οι αστυνομικοί έχουν συλλέξει στοιχεία από τον χώρο του σπιτιού και λαμβάνουν καταθέσεις από άτομα που γνώριζαν την 55χρονη, ενώ προσπαθούν να συγκεντρώσουν υλικό από κάμερες ασφαλείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, η 55χρονη δεν ήταν παντρεμένη, ζούσε μόνη της και δραστηριοποιούνταν στην αγορά ακινήτων. Είχε μεγάλη περιουσία, και αυτό δεν αποκλείεται να ήταν και το κίνητρο του εγκλήματος. Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. επικεντρώνονται στο στενό της περιβάλλον, άτομα από το οποίο θα κληθούν από τις αρχές.

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ