Πατήσια: Φωτιά σε 11 αυτοκίνητα και απορριμματοφόρο – Τι αναφέρει ο Δήμος Αθηναίων

Η φωτιά, που ξέσπασε σε απορριμματοφόρο στα Πατήσια τα ξημερώματα της Κυριακής, είχε ως αποτέλεσμα να τυλιχθούν στις φλόγες και 11 σταθμευμένα αυτοκίνητα στο σημείο.

Από τη φωτιά καταστράφηκαν ολοσχερώς τα 11 αυτοκίνητα. Στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική, απομακρύνοντας κάδους και ό,τι άλλο θα μπορούσε να επεκτείνει τη φωτιά στα σπίτια. Σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Αθηναίων, αναφέρει ότι όλοι οι ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων που υπέστησαν ζημιές θα αποζημιωθούν όπως προβλέπεται από τον νόμο.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση για τη φωτιά στο απορριμματοφόρο

Το βράδυ του Σαββάτου απορριμματοφόρο του Δήμου Αθηναίων που πραγματοποιούσε την τακτική αποκομιδή στο 6ο Δημοτικό Διαμέρισμα, για άγνωστους μέχρι αυτή την ώρα λόγους πήρε φωτιά.

Το πλήρωμα του οχήματος έδρασε άμεσα καλώντας την Πυροσβεστική Υπηρεσία αφενός για να κατασβέσει τις φλόγες στο απορριμματοφόρο αφενός προκειμένου να αποτραπεί η επέκταση τους στα σταθμευμένα οχήματα.

Παρά την γρήγορη ανταπόκριση της Πυροσβεστικής – έφτασαν διαδοχικά δύο πυροσβεστικά οχήματα – από τις φλόγες προκλήθηκαν ζημιές σε αυτοκίνητα που βρίσκονταν σταθμευμένα, στο στενό δρόμο της Καραμανλάκη.

Δεν υπήρξε τραυματισμός εργαζόμενου στην καθαριότητα ή άλλου πολίτη.

Οι υπηρεσίες του Δήμου Αθηναίων, κάλεσαν άμεσα την ασφαλιστική εταιρεία η οποία κατέγραψε και τις ζημιές. Όλοι οι ιδιοκτήτες των οχημάτων που υπέστησαν ζημιές θα αποζημιωθούν όπως προβλέπεται από τον νόμο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ