Πάργα: «Απειλούσαν ότι θα την σκοτώσουν» – Νέα καταγγελία για πρώην εργαζόμενη στο beach bar όπου ξυλοκοπήθηκε ο 20χρονος

Συγκλονίζουν οι νέες αποκαλύψεις που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το beach bar στην Πάργα στο οποίο καταγράφηκε περιστατικό ωμής βίας το βράδυ της Τρίτης 11 Ιουλίου, όταν 20χρονος που εργαζόταν σε αυτό ξυλοκοπήθηκε άγρια επειδή ζήτησε τα δεδουλευμένα του. Αυτή τη φορά, σε μία πολύ σοβαρή καταγγελία προχώρησε φίλη πρώην εργαζόμενης στο εν λόγω κατάστημα εστίασης μέσω Instagram.

Πάργα: Παρέμβαση του Άδωνι Γεωργιάδη για τον ξυλοδαρμό του 20χρονου που ζήτησε τα δεδουλευμένα του

Του Δημήτρη Καλογερόγιαννη

Οι νέες πληροφορίες για την εργασιακή αυθαιρεσία στο συγκεκριμένο beach bar είδαν το φως της δημοσιότητας όταν γνωστός ακτιβιστής ανήρτησε στο Instagram την συνομιλία του με φίλη της πρώην εργαζόμενης.

Πάργα: «Με κάλεσε έντρομη η μητέρα του» – Νέες αποκαλύψεις για τον ξυλοδαρμό 20χρονου επειδή ζήτησε τα δεδουλευμένα του

Ειδικότερα, μεταξύ άλλων, η ίδια αποκαλύπτει ότι στο συγκεκριμένο beach bar η φίλη της δέχθηκε απειλές για την ζωή της επειδή ζήτησε τα δεδουλευμένα της. «Ζήτησε τα λεφτά της, καθώς της χρωστούσαν γιατί της έδιναν λιγότερα από όσα είχαν συμφωνήσει και αυτή έβαλε δικηγόρο για να τα πάρει», ανέφερε η ίδια κι έπειτα στην καταγγελία της υποστήριξε ότι την πρώην εργαζόμενη, την κυνηγούσαν στον δρόμο με την μηχανή απειλώντας ότι θα την σκοτώσουν.

«Ήθελα να πω πως ο συγκεκριμένος ιδιοκτήτης είχε κάνει τσαμπουκά και εξαπέλυσε απειλές σε άλλο άτομο που δούλευε εκεί», γράφει στα μηνύματα που του έστειλε η φίλη της πρώην εργαζόμενης.

Πάργα: Άγριος ξυλοδαρμός εργαζομένου σε beach bar που ζήτησε τα δεδουλευμένα του – Τον χτύπησαν με τσουγκράνα

«Η κοπέλα λόγω ενός περιστατικού θέλησε να παραιτηθεί καθώς γενικά η κατάσταση στο συγκεκριμένο μαγαζί δεν είναι νορμάλ… Αυτοί που το έχουν είναι πέρα βρέχει, κυριολεκτικά τρελά άτομα. Ο εν λόγω κύριος έκανε σαν τρελός, φώναζε κλπ κλπ και γενικά επειδή ζήτησε τα λεφτά της καθώς της χρωστούσαν γιατί της έδιναν λιγότερα από όσα είχαν συμφωνήσει. Έβαλε δικηγόρο για να τα πάρει. Όπου την έβρισκε με την μηχανή την κυνηγούσε στον δρόμο, απειλούσε ότι θα την σκοτώσει και διάφορα τέτοια παρατράγουδα… Αργά ή γρήγορα θα συνέβαινε περιστατικό όπως αυτό με τον 20χρονο και πολύ άργησε κιόλας», προσθέτει η ίδια.

Τέλος, η καταγγέλλουσα δεν παρέλειψε να αναφερθεί εν γένει στην κατάσταση που επικρατεί στην ευρύτερη περιοχή όσον αφορά στις συνθήκες εργασίας.

«Στα περισσότερα μαγαζιά χάλια είναι και τα αφεντικά είναι ότι να ‘ναι. Δεν πληρώνουν καλά ή αργούν να πληρώσουν, χρωστάνε σε άτομα, ειρωνεύονται, εκμεταλλεύονται και πόσα άλλα…Όπως σε κάθε μέρος που δουλεύει σεζόν…Επίσης επειδή όλοι γνωρίζονται μεταξύ τους λίγο πολύ καλύπτονται και κανείς δεν μιλάει».

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ