Παιανία: Σχολείο κρίθηκε ακατάλληλο τρεις ημέρες πριν από την έναρξη της σχολικής χρονιάς—Ανοίγει το “μισό”

Ταλαιπωρία περιμένει μαθητές και γονείς σε σχολείο της Παιανίας, το οποίο κρίθηκε ακατάλληλο μόλις τρεις ημέρες πριν από την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Στο σχολείο στεγάζονται το 1o και 2ο γυμνάσιο της Παιανίας.

Όπως μετέδωσε το ΟΡΕΝ, στις 29 Ιουλίου βγήκε η μελέτη που διενήργησε ένας μηχανικός σύμφωνα με την οποία το σχολικό κτίριο κρίθηκε ακατάλληλο, καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα στατικότητας. Με απόφαση του δήμου στις 9 Σεπτεμβρίου, το σχολείο θα ανοίξει κατά το ήμισυ.

Αποφασίστηκε να τοποθετηθούν κοντέινερ με προκατασκευασμένες αίθουσες στον προαύλιο χώρο του κτιρίου, διαδικασία που αναμένεται να διαρκέσει περίπου 40 ημέρες.

Έως τότε, τα παιδιά θα κάνουν μαθήματα εκ περιτροπής στον μοναδικό χώρο του κτιρίου που έχει κριθεί ασφαλής. Το ένα σχολείο θα κάνει μαθήματα το πρωί και το άλλο το απόγευμα.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ

ENIKOS NETWORK