Οι επιστολές του Κούγια στον Πολάκη και την Κουντουρά

Ο πληρεξούσιος δικηγόρος των οικογενειών των θυμάτων της τραγωδίας στην Αίγινα, Αλέξης Κούγιας απέστειλε δύο επιστολές στον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας κ. Παύλο Πολάκη και στην Αναπληρώτρια Υπουργό Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου του κ. Κούγια:

“Το δικηγορικό μας γραφείο, κατόπιν της διαπίστωσης της τραγικής κατάστασης τόσο από άποψη υγείας όσο και από άποψη ψυχολογικής υποστήριξης της εντολέως μας Anastasiia Cherednyk, η οποία είναι ιδιαίτερα πιθανό να χάσει το αριστερό της πόδι εξαιτίας του τραγικού ναυαγίου που έλαβε χώρα στις 16.08.2016 στην Αίγινα, απέστειλε στο Υπουργείο Υγείας και συγκεκριμένα στον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας κ. Παύλο Πολάκη και στο Υπουργείο Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού και ειδικότερα στην Αναπληρώτρια Υπουργό Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά τις κάτωθι συνημμένες επιστολές.

Η εντολέας μου, εκτός του ότι έχει ήδη χάσει τον σύζυγό της και κινδυνεύει να χάσει το αριστερό της πόδι, έχει εγκαταλείψει στην  Ουκρανία το 16 μηνών βρέφος της. Η κυρία αυτή ήρθε αποκλειστικά για τουρισμό στην χώρα μας. Είναι καθηγήτρια Οικονομικών, όπως ήταν και ο σύζυγός της”. 

Δείτε εδώ τις επιστολές:

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΡΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ

 

Διαβάστε επίσης:

Τι ζητά ο Κούγιας από την ανακρίτρια για την τραγωδία στην Αίγινα

Νέο ΒΙΝΤΕΟ – ντοκουμέντο λίγα λεπτά μετά τη ναυτική τραγωδία στην Αίγινα

Συγκλονιστική μαρτυρία για την Αίγινα: Άκουγα κραυγές τρόμου, έβλεπα νεκρούς να επιπλέουν

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ