Πάτρα: Οι «ένοχες» λέξεις που πληκτρολογούσε η Ρούλα Πισπιρίγκου και η διαγραφή των αναζητήσεων

Νέες αποκαλύψεις για το θρίλερ της Πάτρας και τις “ένοχες” αναζητήσεις στο διαδίκτυο της Ρούλας Πισπιρίγκου που κατηγορείται για τον θάνατο της κόρης της, Τζωρτζίνας, βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Το MEGA παρουσίασε τον πλήρη κατάλογο των λέξεων που αναζητούσε στο διαδίκτυο η 33χρονη κατηγορούμενη την περίοδο μεταξύ της 12ης και 28ης Ιανουαρίου 2022. Υπενθυμίζεται πως η 9χρονη Τζωρτζίνα έφυγε από τη ζωή στις 29 Ιανουαρίου.

Πάτρα: Τι έψαχνε στο διαδίκτυο η Ρούλα Πισπιρίγκου

  • έλλειψη οξυγόνου στον ανθρώπινο οργανισμό
  • αναισθησία στα παιδιά
  • αναισθητικά φάρμακα
  • νυχτερινή επιληψία
  • εγκεφαλική ατροφία
  • δραστική ουσία – φαινοβαρβιτάλη
  • epanutin: αντιεπιληπτικό φάρμακο, που αν δοθεί σε μεγάλη ποσότητα προκαλεί ακαριαίο θάνατο
  • ιατροτέκ: ηλεκτρονική ιατρική βιβλιοθήκη που παρέχει πληροφορίες για παθήσεις και φάρμακα

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του MEGA, Βασίλη Λαμπρόπουλο, οι εν λόγω αναζητήσεις δεν δικαιολογούν την εμφάνιση διαφήμισης κεταμίνης στις συσκευές της 33χρονης. Η διαφήμιση προκύπτει μόνο εάν αναζητήσει επ’ ακριβώς τον όρο.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Είχε διαγράψει τις «ένοχες» αναζητήσεις στο διαδίκτυο

Παράλληλα, οι αρχές αξιολογούν ως εξαιρετικά ύποπτη τη διαπίστωση ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε φροντίσει να διαγράψει από ολόκληρο το ψηφιακό της περιβάλλον όλα τα ίχνη που συνδέονταν με τις αναζητήσεις στο διαδίκτυο για την ουσία κεταμίνη που αποδείχθηκε μοιραία για την 9χρονη Τζωρτζίνα.

Σύμφωνα τις έρευνες των αρχών σε κινητά, υπολογιστές αλλά και το ταμπλετ της μικρής Τζωρτζίνας, η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει διαγράψει από το υπολογιστικό σύννεφο, το λεγόμενο cloud, όλες τις ένοχες αναζητήσεις των τελευταίων ετών.

Σύμφωνα με το MEGA, στις 17 Ιανουαρίου 2022, η Ρούλα Πισπιρίγκου αναζήτησε τις λέξεις αναισθητικά φάρμακα, η οποία την οδήγησε σε ιστοσελίδα με αναφορές στην κεταμίνη. Ήταν τότε που η Τζωρτζίνα είχε μπει στο νοσοκομείο για μαγνητική εξέταση κατά τη διάρκεια της οποίας της χορηγήθηκε χλωράλη, ουσία την οποία η 33χρονη μητέρα δεν αναζήτησε. Στις 26 Ιανουαρίου, δηλαδή τρεις ημέρες πριν από το θάνατο της μικρής Τζωρτζίνας, η Google επιστρέφει στον λογαριασμό της Ρούλας Πισπιρίγκου διαφημίσεις της ουσίας κεταμίνη.

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Δεν είναι δικοί μου οι κωδικοί»

Οι αναζητήσεις στο Google, έχουν γίνει μέσω μιας συγκεκριμένης ηλεκτρονικής διεύθυνσης mail. Σύμφωνα με την 33χρονη κατηγορούμενη, η ίδια δεν έχει τους κωδικούς, καθώς όπως υποστηρίζει το email ανήκει στον Μάνο Δασκαλάκη. Σύμφωνα με το MEGA, η πλευρά του Μάνου Δασκαλάκη υποστηρίζει ότι οι αρχές δεν έχουν ζητήσει από τον 30χρονο πατέρα τη συνδρομή του στο θέμα αυτό. Δεν του έχουν, δηλαδή, ζητήσει να δώσει τους κωδικούς του δικού του mail, με το οποίο, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της 33χρονης, ήταν συνδεδεμένο το τάμπλετ της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ