Οι ειδήσεις της νύχτας που πέρασε

Διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις της νύχτας που πέρασε.

Χιονίζει στη Φλώρινα: Στα λευκά ντύθηκαν Πισοδέρι και Κέλλη

Ξεκίνησε, πριν από λίγο, το κύμα κακοκαιρίας στη Δυτική Μακεδονία. Στα λευκά ντύθηκαν η τοπική κοινότητα Κέλλης στο Αμύνταιο Φλώρινας καθώς και η περιοχή Πισοδέρι.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η κίνηση των οχημάτων γίνεται με χειμερινά ελαστικά ή αλυσίδες.

Τα σχολεία στον δήμο της Φλώρινας θα ανοίξουν σήμερα μια ώρα αργότερα από την κανονική και δύο ώρες μετά στον δήμο Πρεσπών.

Τροχαίο στη Νίκαια: Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε ταξί και λεωφορείο – ΦΩΤΟ αναγνώστη

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης στη Νίκαια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr το περιστατικό συνέβη γύρω στις 23:30 στη συμβολή των οδών Λαοδικείας και Κιλικίας.

Στο τροχαίο ενεπλάκησαν τρία οχήματα. Δύο αυτοκίνητα -το ένα ήταν ταξί- κι ένα λεωφορείο (814) που εκτελούσε το δρομολόγιο Πειραιάς – Σχιστό Καραβάς.

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες το ένα αυτοκίνητο, μαύρο, μάρκας Peugeot έτρεχε με υπερβολική, για τα όρια της περιοχής, ταχύτητα, με αποτέλεσμα να χτυπήσει πάνω στο ταξί και σε ένα λεωφορείο.

Δεν υπάρχουν αναφορές για θύματα παρά μόνο για υλικές ζημιές.

Στο σημείο δημιουργήθηκε μεγάλο μποτιλιάρισμα, ενώ ακινητοποιήθηκαν και πολλά λεωφορεία, λόγω της κίνησης.

Δείτε φωτογραφίες που έστειλε αναγνώστης στο enikos.gr

Αποθήκευσε αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05

Το enikos.gr στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Σοβαρό τροχαίο στον Κορυδαλλό – BINTEO αναγνώστη

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: [email protected]

Τροχαίο στο Χαλάνδρι: 86χρονη πεζή παρασύρθηκε από μηχανή και τραυματίστηκε θανάσιμα – Ελαφρά τραυματισμένος ο οδηγός

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε, το βράδυ της Τετάρτης στο Χαλάνδρι.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, πεζή, 86 ετών, παρασύρθηκε και τραυματίστηκε θανάσιμα από μοτοσικλέτα που κινούνταν επί της Λεωφόρου Δουκίσσης Πλακεντίας στην περιοχή του Χαλανδρίου.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε την άτυχη γυναίκα στο νοσοκομείο αλλά ήταν ήδη αργά. Ελαφρά τραυματίστηκε ο οδηγός της μοτοσικλέτας.

Διενεργείται προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος.

Τροχαίο στην Θεσσαλονίκη: Οδηγός έχασε τις αισθήσεις του και προσέκρουσε στις προστατευτικές μπάρες

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης στη δυτική Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ιστοσελίδα grtimes.gr, το περιστατικό σημειώθηκε στις 20:45, όταν οδηγός αυτοκινήτου έχασε τις αισθήσεις του κατά την διάρκεια που κινούνταν με το όχημα του στην αερογέφυρα των ΚΤΕΛ Μακεδονία, με αποτέλεσμα να προσκρούσει στις προστατευτικές μπάρες.

Άμεσα κλήθηκε το ΕΚΑΒ στο σημείο, ώστε να του προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες, ενώ κατά τις ιδίες πληροφορίες, ο 50χρονος οδηγός έχασε τις αισθήσεις του, λόγω παθολογικών αιτίων.

Τέλος, μεταφέρθηκε στο εφημερεύον νοσοκομείο της περιοχής για περαιτέρω εξετάσεις.

Φθιώτιδα: Χιονίζει ασταμάτητα – Το «έστρωσε» στον δρόμο προς την Παύλιανη

Αυξήθηκε η ένταση του χιονιού το βράδυ της Τετάρτης 25 Ιανουαρίου στα ορεινά των δήμων Λαμιέων και Μακρακώμης, με τη χιονόστρωση να παρατηρείται έντονη και στην εθνική οδό Λαμίας – Καρπενησίου.

Η μάχη των μηχανημάτων της Περιφέρειας πριν τη σήραγγα «Παύλος Μπακογιάννης» στα όρια των νομών Φθιώτιδας και Ευρυτανίας είναι εντυπωσιακή.

Εντυπωσιακή είναι η χιονόπτωση όμως και στα ορεινά χωριά του Δήμου Λαμιέων.

Το βίντεο είναι από το δρόμο για την όμορφη Παύλιανη, όπου η χιονόπτωση είναι έντονη.

Σύμφωνα με το τελευταίο ενημερωτικό από τη ΓΓ Πολιτικής Προστασίας για τη Φθιώτιδα το υψόμετρο των περιοχών που θα δεχτεί χιονόπτωση έχει πέσει στα 600 μέτρα.

Εντωμεταξύ όλος ο μηχανισμός της Περιφέρειας Στερεάς στη Φθιώτιδα είναι στο πόδι και θα παραμείνει σε επιφυλακή σε όλη τη διάρκεια της κακοκαιρίας, σύμφωνα με τον Αντιπεριφερειάρχη Ηλία Σανίδα που μίλησε στο LamiaReport.

Μηχανήματα υπάρχουν παντού σε όλα τα σημεία που ενδεχομένως θα υπάρξει έντονη χιονόπτωση, ενώ υπάρχει ανοιχτή γραμμή με την αστυνομία, την πυροσβεστική και με την πολιτική προστασία των δήμων.

«Μάξιμος Σαράφης»: Πώς απέσπασε 150.000 ευρώ από επιχειρηματία – ΒΙΝΤΕΟ

Νέες αποκαλύψεις για την δράση του «Μάξιμου Σαράφη» έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Ένα από τα θύματα της εγκληματικής οργάνωσης που εξαπατούσε επιχειρηματίες τάζοντάς τους δάνεια και που κατάφερε να αποσπάσει σχεδόν ένα εκατομμύριο ευρώ, μίλησε αποκλειστικά στο MEGA, περιγράφοντας πώς ο «Μάξιμος Σαράφης» τον εξαπάτησε και κατάφερε να τον πείσει ότι μπορούσε να του εξασφαλίσει δάνειο, αποσπώντας του 150.000 ευρώ.

Όπως λέει ο ίδιος, ήρθε σε επαφή με τον «Μάξιμο Σαράφη» μέσω ενός φίλου του, ο οποίος ωστόσο τον εξαπάτησε: «Εμάς, μας τον συνέστησε ένας ντόπιος από εδώ Κρητικός, με τον οποίο γνωριζόμαστε 40 χρόνια. Αυτός ο ντόπιος ο φίλος 40 χρόνια, είχαμε συναντηθεί στο σπίτι του και λέγαμε διάφορα επαγγελματικά. Μου λέει ‘εγώ μπορώ να βοηθήσω’. Εντάξει του λέω αφού μπορείς, να βοηθήσεις.

Και με συνέδεσε (σ.σ. με τον ‘Μάξιμο Σαράφη’) και βγήκα πάνω τον Μάρτιο του 2022 και ήπιαμε καφέ στο Κολωνάκι. Λέω στον ‘Μάξιμο Σαράφη’ το ψευδώνυμο και τον Κρητικό… τους λέω, γιατί μου έλεγαν για εκατομμύρια σε δύο μήνες, μου λέει το μάξιμουμ τρεις μήνες θα πάρεις τα χρήματα. Χρειαζόμαστε ένα business plan και λέω και στους δύο, αν πάει καλά η δουλειά θα σας ευλογώ σε όλη μου τη ζωή, αλλά αν με παίξετε θα σας μαυρίσω».

«Μου έφαγε 150.000 ευρώ»

Μετά τη συνάντηση αυτήν, το θύμα έδωσε, ούτε λίγο ούτε πολύ 150.000 ευρώ, τα οποία φυσικά δεν ξαναείδε ποτέ. «Μου έταζε δάνεια με ευνοϊκούς όρους. Υπάρχει ένας φάκελος 10 εκατοστά πάχος, τον αφήσαμε στο μέγαρο της ασφάλειας Ηρακλείου μαζί με την καταγγελία που κάναμε. Τον είχα συναντήσει 3 – 4 – 5 φορές γιατί υπογράφαμε χαρτιά μαζί με τον γιο μου. Χαμογελαστός, ήρεμος, έδειχνε σιγουριά. Μου ‘έφαγε’ 150.000 ευρώ, χωρίς την ψυχική οδύνη που δε λογαριάζεται, αλλά ο Κρητικός μου πήρε και άλλα 30.000 νωρίτερα, ξεγελώντας με».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ